avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme salarizari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme salarizari

Buna ziua si bine v-am regasit.
1. In CCM, la capitolul Conditii de munca, protectie sociala, protectia muncii si P.S.I., este un articol care suna asa: Art....Personalului angajat cu contract colectiv de munca i se acorda, lunar, drepturi speciale pentru mentinerea sanatatii si securitatii muncii dupa cum urmeaza: a) ... lei, la un salar brut intre...
b) ...lei, la un salar brut intre...
c)... lei, la un salar brut intre...
(...)Drepturile lunare mentionate la Art (....)se acorda personalului contractual in urmatoarele situatii:
a) sunt efectivi prezenti la munca
b) se afla in concediu de odihna, concediu de boala sau concediu de studii platit
c) se afla in zile libere platite pentru evenimente deosebite in familie conform art(....) din CCM
d) angajatelor cu contract de munca aflate in concediu de maternitate
(...) Drepturile lunare speciale pentru mentinerea sanatatii si securitatii muncii nu se vor acorda in urmatoarele situatii:
a) angajatilor cu contract individual de munca aflati in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 sau 3 ani
b) alte tipuri de concedii
Nelamurirea mea este: fiind in preaviz, studiez mai amanuntit CCM si coloborat cu fluturasul pe care il primim lunar (la cere), observ ca aceste sume la drepturi cu caracter social sunt diminuate in functie de zilele efectiv lucrate, desi eu inteleg ca acestea se dau si in concediu medical (e adevarat, se impoziteaza, dupa cum e si normal).
2). Tot in CCM scrie: Angajatii cu contract individual de munca vor beneficia de tichete cadou in cuantum de ...lei/an, pentru fiecare eveniment dupa cum urmeaza: 1 marie, Sfintele Paste, 1 mai, 1 iunie, 12 octombrie si Craciun
Aceeasi nelamurire: Nu primim acesti bani.
3.Cotizatia sindicat ne-o retine in suma fixa (in functie de salariul fiecaruia), indiferent daca suntem in concediu medical o parte din luna, toata luna sau suntem efectiv la serviciu.
Aceste 3 probleme imi sunt neclare, iar daca s-a gresit de catre contabila, cui ar trebui sa ma adresez? Preavizul este pe sfarsit.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: stelamudura , utilizator 15:24, 14 Mai 2009
Pe perioada concediului medical contractul individual de munca se considera de catre lege ca fiind suspendat, chiar daca nu se face decizie de suspendare practic.
Si in cazul concediului medical se retin si se vireaza toate contributiile, mai putin 0.5% Somaj.
Completez raspunsul colegei mele,@nikol.ilea:
Indemnizatia de concediu medical se calculeaza ca procent (in functie de diagnosticul medical) din media salariului pe ultimele 6 luni.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna filipandra filipandra buna ziua va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la urmatoarea speta: o firma cu mai multe puncte de lucru.,inchide unul dintre ele,deoarece il vinde,iar ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului de odihna cezara costina cezara costina Cum se procedeaza in cazul unui salariat care a avut o luna de concediu medical in cursul anului, iar acum solicita concediul de odihna. Din zilele de concediu ... (vezi toată discuția)
Somaj- sunt obligati sa ne plateasca concediile restante? micaa micaa Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari. Incepand cu data de 23.04.2010 sunt in preaviz 20 de zile, pana pe data de 13.05.2010. Nu mi s-au platit 20 de zile ... (vezi toată discuția)