Daca sunt amenintat in mod direct , de catre o persoana , pe un site de socializare ca urmeaza sa ma bata , ce pot face ? avand in vedere ca amandoi suntem minori ?
Totul sta in felul urmator : persoana respectiva m-a amenintat ca imi va face rau fara sa imi spuna motivul , si nu este vorba de o gluma . Imi pot da seama ca nu este vorba de o gluma din cauza faptului ca persoana respectiva are obisnuinta de a face acest lucru aproape zilnic , si chiar trece la fapte , doar ca , nu se recurge la ce ar trebui sa se recurga de fapt . Victimele nu declara nimic .
Intrebarea mea sta in felul urmator : ce ar trebui sa fac ? de exemplu daca maine ma voi intalnai cu el din intamplare , ce voi face , voi sta sa-mi iau bataie ?
:D.Vine persoana care te ameninta, spre tine.Tu le spui prietenilor"dati va la o parte ca trebuie sa ma basta ixulescu.;)Te sfatuiesc sa nu te lasi batut,ca s ar putea sa te bata cam tare,sau cine stie,sa nu patesti ceva mai rau,Daca individul e pus pe fapte rele,el nu va veni singur sa te bata,o sa aibe si el poate vreo 5 pe langa el.Se pare ca va cunoasteti si nu vrei sa ne spui tot.
nu iesim niciodata , a auzit de mine de pe facebook.. nu am avut tangente , nu vrea sa imi zica de ce doreste sa ma bata , a zis "iti zic in timp ce-ti dau" , si degeaba am 4-5 prieteni langa mine ca si el mai mult ca sigur o sa vina cu cineva... ma intreb , conversatiile in care el mi-a spus ca ma va bate , nu pot schimba nimic , nu pot cere protectie de la politie , nimic ? ca am ajuns sa-mi fie frica sa merg pe strada..
Ba da,poti cere protectie.Dar trebuie sa le spui ofiterilor,cine este,unde sta,ca ei sa si poata face datoria.Nu le poti spune ca unul de pe net ma ameninta ca o sa ma bata.Organele de politie se vor duce la domiciliul acestuia,si ptr ca e minor,le va face parintilor un proces verbal,cu un avertisment,ptr ca e doar o amenintare.Dar si dupa avertisment trebuie sa ti pazesti spatele,ca s ar putea sa se razbune ptr ca o sa l mustre parintii.Orgoliul masculin,deh.Deci,parerea mea este sa il blochezi si sa eviti conflictele virtuale ca sa nu se ajunga la cele reale.