avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Problema Amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Problema Amenintare

Daca sunt amenintat in mod direct , de catre o persoana , pe un site de socializare ca urmeaza sa ma bata , ce pot face ? avand in vedere ca amandoi suntem minori ?

Totul sta in felul urmator : persoana respectiva m-a amenintat ca imi va face rau fara sa imi spuna motivul , si nu este vorba de o gluma . Imi pot da seama ca nu este vorba de o gluma din cauza faptului ca persoana respectiva are obisnuinta de a face acest lucru aproape zilnic , si chiar trece la fapte , doar ca , nu se recurge la ce ar trebui sa se recurga de fapt . Victimele nu declara nimic .
Intrebarea mea sta in felul urmator : ce ar trebui sa fac ? de exemplu daca maine ma voi intalnai cu el din intamplare , ce voi face , voi sta sa-mi iau bataie ?

Multumesc anticipat !
Spune-le parintilor despre asta, nu e cazul sa gestionezi problema asta singur.
Da, cred ca este o idee buna sa anuntati parintii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa dau declaratie Burlacu Flavius Burlacu Flavius acum 3 saptamani am fost la un majorat si a avut loc un inciden ....cica a fost un viol dar pers agresata nu vrea sa se duca la ginecolog.am fost si eu la ... (vezi toată discuția)
Amenintarea ( este foarte serios ) cataraulioan cataraulioan deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu mesaje pe telefon Subcinschi Subcinschi De cateva zile sunt amenintata prin mesaje- sms pe telefon.....cum procedez. Ce trebuie sa fac. Imi este frica pentru mine si familia mea. Multumesc! (vezi toată discuția)