avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare conf. art. 79
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare conf. art. 79

Decizia de incetare a contractului de munca conform art. 79 ( demisie ) se comunica angajatului?
Cel mai recent răspuns: angibibe , utilizator 22:10, 13 Mai 2009
freeelis a scris:

De ce nu faceti decizia de incetare in 3 exemplare ? ... si astfel aveti 3 exemplare originale ...... am vazut ca se practica asa ceva in Bucuresti :)

Noi am modificat in CIM si am scris: in 3 ex, cate unul pentru fiecare parte, 1 la ITM.
In Bucuresti nu accepta deciziile, acte ad, etc decat in 2 exemplare; in plus, este postata pe site-ul ITM aceasta "regula", aditionata cu mentiunea ca CIM se incheie in 3 ex....deci...noi pastram copie? ce valoare are acel act in justitie,de ex?
Astia de la ITM sunt intr-o dunga, nu va suparati. Pai daca e in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte, de ce sa retina ei originalul , ca nu au nicio calitate in contractul pe care il incheiati cu angajatul? Ei trebuie sa isi retina o copie, eventual certificata "in conformitate cu originalul". Nu este corect ca dvs sa aveti fotocopie, in calitate de angajator/de parte in CIM iar ITM sa detina originalul. UfffX-(
rrramor a scris:

freeelis a scris:

De ce nu faceti decizia de incetare in 3 exemplare ? ... si astfel aveti 3 exemplare originale ...... am vazut ca se practica asa ceva in Bucuresti :)

Noi am modificat in CIM si am scris: in 3 ex, cate unul pentru fiecare parte, 1 la ITM.
In Bucuresti nu accepta deciziile, acte ad, etc decat in 2 exemplare; in plus, este postata pe site-ul ITM aceasta "regula", aditionata cu mentiunea ca CIM se incheie in 3 ex....deci...noi pastram copie? ce valoare are acel act in justitie,de ex?

te pot contrazice referitor la situatia din ITM Bucuresti ... :)
:)....nu poti comenta.Macar au acceptat varianta cu 3 ex la CIM...e o victorie...am intrebat si mi-a zis ca noi tinem copia...
Varianta cu 3 exemplare era de mult in cadrul ITM-ului din Bucuresti ... intr-adevar, sunt 6 sectoare si peste 100 de inspectori si fiecare cu ideile lui ...;)

Alte discuții în legătură

Formulare itm soficu cristina soficu cristina Solicit, colegilor de forum si mai ales, consultantilor in personal, sa-mi precizeze o [b]baza legala [/b]de unde reiese numarul de exemplare (doua,trei) pe ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim ellymer ellymer Buna seara! As avea nevoie de un raspuns, daca este posibil. Saptamana trecuta am primit decizia de incetare a CIM, conf art 65(1) , postul pe care il ocupam ... (vezi toată discuția)