avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare conf. art. 79
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare conf. art. 79

Decizia de incetare a contractului de munca conform art. 79 ( demisie ) se comunica angajatului?
Cel mai recent răspuns: angibibe , utilizator 22:10, 13 Mai 2009
la ITM Timis tot timpul am mers cu cate 3 exemplare, indicerent de actul inregistrat. Ce-i drept, la unele ghisee chiar daca eu mergeam cu 3 exemplare din decizii de incetare CIM, imi vizau doar doua. Evident ca una o pastrau ei. Se pare ca fiecare functionar procedeaza dupa cum crede de cuviinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare itm soficu cristina soficu cristina Solicit, colegilor de forum si mai ales, consultantilor in personal, sa-mi precizeze o [b]baza legala [/b]de unde reiese numarul de exemplare (doua,trei) pe ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim ellymer ellymer Buna seara! As avea nevoie de un raspuns, daca este posibil. Saptamana trecuta am primit decizia de incetare a CIM, conf art 65(1) , postul pe care il ocupam ... (vezi toată discuția)