avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce am de platit in cazul retragerii unei plangeri ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce am de platit in cazul retragerii unei plangeri pentru tentativa de viol

Buna ziua,

Acum o luna jumatate am fost victima unei tentative de viol (luata de pe strada, stransa de gat) care s-a intrerupt pentru ca am strigat dupa ajutor si am fost salvata de doua persoane. Inculpatul (care este un tanar student) a fost prins in aceeasi noapte si se afla in arest preventiv de atunci. Intre timp m-a cautat mama lui, a incercat sa ma induplece sa renunt. Nu il cunosc personal, dar nu imi doresc sa il am pe constiinta.
Daca imi retrag plangerea insa am inteles ca eu trebuie sa suport cheltuielile. Este adevarat? Si daca da, puteti sa imi oferiti o valoare aproximativa cat de mult ar costa? Eu am ramas fara serviciu de ceva timp si nu am surse de venit. Aceasta situatie este foarte traumatizanta pentru mine. As aprecia foarte mult si un sfat. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 August 2014
amy33, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters482601 , utilizator 14:50, 6 Iulie 2018
Buna ziua as dori sa primesc cateva raspunsuri la o faza asemanatoare dar mai implicata si voi incepe sa va explic fata pe care ma iubibeste a fost violata cu forta luata de pe strada de un baiat el cu gandul ca o sa ramana a lui pentru toata viata dar na fost asa in nici un caz akm el este arestat de cateva zile parintii lui au acceptat toate conditile la parintii feteii find urmatoarele sa paraseasca de tot orasul acela si sai plateasca toate cheltuielie ce vor urma si in plus sa nu mai aiba tr cu mn si cu ea nici o data dar in schimb au cerut parintii baiatului sa fie scos din puscarie si se va termina totul pt tot deauna si fara probleme pe parcusul fieti a mea cu ea asta spunand repet parintii baiatului este vb de o pedeapsa foarte grea si se va da declaratia precum nu va mai incerca sa ne faca rau sau sa mai intervina vreo data nici el dar nici familia lui find el o iubea foarte mult dar eu am fost primul cand am inceput sa vb cu ea si urmeaza sa fim fericiti dar el a facut o fapta find violata cu forta akm vas ruga din suflet sa ma ajutati cu niste raspunsuri referitor la urmatoarea situatie pe care o gandesc eu akm vreau sa zic daca se retrage declaratia si el iese iar familia lui este fericita si el la fel akm va rog sa.mi spuneti dupa tot ce ati inteles pana akm in scriera mea se va tine in continoare de ea si de mn....?? Asta este intrebarea mea Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Iulie 2018
ContSters482601, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea penala la notar - controverse cezarad cezarad Am o intrebare. Daca de pilda, pentru o infractiune de vatamare corporala (infractiune pentru care punerea in miscare a actiunii penale se face la cerere), ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii penale cristinaeli cristinaeli vreau sa stiu daca se poate si cand se poate retragerea plangerii penale pentru violare de domiciliu si tulburare de posesie?in cazulin care o retrag, eu pot ... (vezi toată discuția)
Viol - agravanta, impacarea partilor ela76 ela76 Cineva m-a informat ca, in cazul violului, impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Dupa cate am vazut eu, doar retragerea plangerii prealabile in cazul ... (vezi toată discuția)