avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate ca angajatorul sa plateasca un angajat sub ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate ca angajatorul sa plateasca un angajat sub nivelul salar min pe ec?

Buna as dori sa stiu daca este legal sa primesc un salar sub salar min pe ec, in cazul in care sunt sofer, si in luna in curs nu am efectuat curse zilnic, respectiv o sapt angajatorul m-a trecut invoit fara plata. Salarul de incadrare este de 720 ron iar net 544. Cum imi afecteaza situatia la asig sociale?
Multumesc
Buna seara ,

Ati inteles ca nu este de lucru sau vi s-a comunicat acest aspect ? E o intrebare de nuanta ...
Oricum , trebuie sa discutati cu angajatorul si sa vedeti cum reglementati situatia contractuala pentru acele zile .
Daca este o colaborare ok si o situatie financiara mai deosebita a societatii, e bine sa ii lasati o cerere de concediu fara salar , astfel incat sa nu fie sanctionat in cazul unui control ITM .
Pana la urma se dovedeste ca am avut dreptate. Nici userul nu stia foarte bine ce a trecut angajatorul in statul de plata...
=D>=D>=D>
experienta si ......intuitie feminina :D

ps Doar daca nu ai intocmit tu statele :P
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2009
H.R. SUPORT , Consultant resurse umane
Sunteti foarte tari =D>:D .:yes: mersi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am fost pontata desi am lucrat 10 ore pe zi viu viu Am scos stagiul de cotizare si am constatat ca, desi am fost prezenta (10 ore pe zi) am fost pontata numai 10-13 zile in fiecare luna din anul trecut in restul ... (vezi toată discuția)
Salariu 300 lei lunar la un program de 8 ore c79 c79 Bunaziua . As dori daca se poate sa ma indrumati in urmatoarea problema. lucrez de 30 de luni la o croitorie serie . Am un contract de munca in care se ... (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)