avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trimitere invitatie cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trimitere invitatie cercetare disciplinara

Buna ziua.

Am trimis unui angajat prin curier o notificare pentru cercetare disciplinara. Am solicitat confirmare de primire. Pe plic am mentionat ce contine respectiv "notificare cercetare disciplinara".

Problema este ca acum curierul nu reuseste sa livreze plicul. Si din ce imi dau seama angajatul este cel care refuza sa-l primeasca.

Cum putem proceda pentru ca angajatul sa primeasca plicul? Daca refuza sa-l primeasca prin ce alta modalitate poate fi chemat?

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
luizaioana_luizaioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 27 August 2014
Daca pe plic va scrie "destinar lipsa la domiciliu", credeti ca instanta va accepta o astfel de dovada de comunicare a convocarii la comisia de disciplina?
salariatul are munca de teren.merge in continuare pe teren dar din ce ne-am putut da seama o face doar ca sa se plimbe. Am convocat comisia ca sa ne lamurim ce se intampla.
Comisia se convoaca numai in situatia in care salariatul a savarsit o abatere disciplinara . Faptul ca dvs presupuneti ca se plimba nu cred ca poate constitui motiv de cercetare disciplinara.

Ati solicitat salariatului un raport de activitate pentru o anumita perioada ?
Dar salariul cum si-l ia ? Nu trebuie sa semneze statul de plata? Atunci cand vine la sediul firmei rezolvati problema.
Salariul poate fi virat pe card, iar daca refuza plicul trimis prin curier, atunci il poate refuza si daca este inmanat personal.

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara - fara confirmare de primire? ralumat ralumat Buna seara! Unul dintre angajatii firmei la care lucrez lipseste nemotivat de la inceputul anului. Jobul sau este unul de vanzari, in zona in care ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract individual de munca contasalarii contasalarii Care este procedura legala pentru a desface contractul individual de munca al unui salariat in conditiile in care : - din luna August nu s-a mai prezentat la ... (vezi toată discuția)
Cum fac cercetarea disciplinara in cazul nerespectarii preavizului? jujica jujica Buna ziua Un angajat a depus cerere de incetare CIM in 01.08, cu 31.07.Conducerea doreste respectarea CIM , adica in cazul demisie , cu preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)