Buna Ziua tuturor!
Am citit foarte multe topic-uri pe acelasi subiect, foarte interesante, dar din pacate, nu am gasit anumite informatii necesare acum.
Care e procedura la al doilea termen?
- am dreptul sa depun declaratii autentificate la notar, privitoare la evenimente, din partea mamei?
- am dreptul sa analizez / comentez probele depuse de politie, in fata instantei? Sa o fac verbal, sau sa depun un memoriu explicativ (note in intampinare, sau...nu stiu exact cum le numiti :(( );
- Pot solicita buletinul de verificare metrologica in original (e la detinatorul echipamentului intotdeauna, am si eu acum de verificat cateva sute de DMM-uri, cunosc foarte bine legislatia metrologica);
- Pot solicita expertiza/reverificarea metrologica a aparatului respectiv? (am dubii foarte mari in privinta masurarii, in ultima poza arata 40km/h, dar considerand unghiul, pot sa jur ca era in stationare deja - cred cu tarie ca aparatul indica cu cel putin 40 km/h in plus, lucru care mi-a confirma parerea pasagerilor in ce priveste viteza);
- pot solicita manualul de operare al aparatului radar (MPH Python II) pentru a ne lamuri de neconcordanta cu contorul de cadre si moficarea orei? Sa vedem ce e si cu T-ul acela de legenda, care apare pe toate pozele?
- Dupa toate cele de mai sus, mai are rost sa continui si cu aspectele legate de starea de necesitate, descrisa in detaliu in plangere, care m-a facut sa savarsesc o contraventie? (am admis si in plangere, am circulat peste viteza legala in localitate...dar cu siguranta, nu cu viteza specificata de domnul agent in PV).
In cazul in care veti avea bunavointa de a pierde putin timp pentru mine, va multumesc din suflet! Un sfat bun nu strica niciodata :). Pentru cine vrea sa intre mai in detaliu, pot trimite pe mail documentele specificate mai sus (sper sa nu incalc vreo lege de secretizare cu asta :">.
Adrian
Cel mai recent răspuns:
ellla_ , utilizator
09:57, 21 August 2009