Buna seara!Sunt angajata unei firme in data de 16.10.2008 pe postul de economist la jumatate de norma.De curand am aflat ca sunt insarcinata in 3 luni jumatate, dar se pare ca firma va fi inchisa,.isi va restrange activitatea, adik va inchide punctul de lucru la care sunt eu angajata..firma a fost instiintata de sarcina mea si a luat cunostiinta despre acest lucru.ce solutii sunt in cazul meu ca sa pot face un an de munca anterior nasterii copilului,, din care sa obtin venit.pentru a putea lua in continuare indemnizatia? se poate ca firma daca va inchide la 01.07.2009 dupa cum se preconizeaza, sa ma dea in somaj daca eu voi avea atunci 8 luni lucrate la jumatate de norma?daca se poate , atunci somaju pe ce perioada mi se va acorda ?siii se va lua in calcul ca si vechime si ca venit astfel putand sa mai obtin indemnizatia?Sunt cam disperata in situatia aceasta pentru ca din cate stiu eu nu ar avea cum sa ma dea afara dar....nu stiu nimik legat de lucru acesta cu inchiderea unui punct de lucru ce se va intampla cu o angajata insarcinata care Nu are 1 an lucrat la norma intreaga :( Va rog frumos sa ma ajutati cat mai urgent posibil cu un raspuns cat se poate de solutia optima!!!
VA MULTUMESC ANTICIPAT!!! Am vrut sa mai mentionez si faptul ca la momentul finalizarii studiilor superioare am primit somaj 6 luni de zile ca proaspat absolvent dar asta era in 2007.Va multumesc!!Astept raspuns cat mai repede posibil!!!!
Eu v-as sfatui sa intrati in concediu medical pana puteti sa intrati in concediu prenatal.
Pentru 2 zile de internare in spital beneficiati de 3 saptamani de concediu medical. Sub nici o forma nu acceptati sa va dati demisia si nici sa fiti disponibilizata.Nu au voie sa faca asta si este dreptul dvs sa va asigurati un venit pentru cresterea copilului.
Multa bafta si mult curaj!
buna ziua .va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns cat mai repede daca se poate.sunt insarcinata in 5 luni si postul pe care lucrez eu va fi restructurat.are voie sa ma dea in somaj ?si daca da pot lua somaj?(mentionez ca in ultimii 2 ani am 17 luni muncite dintre care 13 cu 8 ore iar ultimile 4 cu 6 ore pe CM)va multumesc anticipat::(
Nu au voie sa va dea in somaj daca i-ati anuntat de sarcina, decat in situatia in care firma intra in faliment sau reorganizare judiciara.Cititi legea si nu semnati nimic.Repet, legal nu au cum sa va dea afara chiar daca restructureaza postul atata timp cat firma va mai functiona.
Vedeti ca sunt multe subiecte referitoare la ceea ce va intereseaza.Va vor ajuta sigur sa va cunoasteti drepturile.Multa sanatate dvs si bebelusului.
1. Pentru a nu avea surprize neplacute luati o adeverinta de la medicul de familie si o duceti la firma, ii dati numar de inregistare.
2. In perioada cat sunteti gravida nu are voie sa va concedieze daca ati anuntat oficial (cum v-a spus mai sus).
3. Mai scrieti-ne, tot pe acest topic, daca intervine ceva.
firma deocamdata nu vrea sa o inchida ,iar de la patroana am adeverinta de la medic ca sunt insarcinata in 4 luni semnata de patroana si stampilata cu stampila firmei.dar nu am luat nr de inregistrare
Concediul medical
ancamaia
Buna ziua,
Sunt intr-o situatie mai dificila si nu stiu cum sa o gestionez.
Pe scurt,sunt insarcinata in 12 saptamani..iar firma unde lucrez de 2 ani ... (vezi toată discuția)