avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz de plata la restanta de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz de plata la restanta de la intretinere

Buna seara! Inainte de a va spune ce problema am imi asum si vina de a nu fi platit intretinerea la timp din cauza unor probleme ( nu ca ar interesa pe cineva din ce cauza nu am platit o). Am o restanta de 1.600 lei la intretinere ... restanta stransa in 5-6 luni de neplata a intretinerii. Zilele trecute am fost instiintati ca vom fi actionati in instanta daca nu platim. In aceasta seara merg la administratie sa achit o parte din restanta ... mai exact 900 lei. Administratorul imi spune franc ca nu mi poate primi banii ... ca restanta mea este de 1600 lei si ca ori platesc totul ori nimic. Il intreb din ce motiv ... imi spune ca asa s a hotarat in ultima sedinta. Imi spune ca inca nu s a trimis dosarul in instanta dar cu toate astea el nu mi incaseaza acesti 900 lei. Va intreb daca este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:33, 2 Octombrie 2014
Daca aveti contul bancar al asociatiei puneti banii in cont, daca nu, trimiteti prin mandat postal.

In cazul ca nu vor sa primeasca banii, veti avea dovada ca v-au fost refuzati banii in cazul in care ajungeti in instanta.
Daca nu va actioneaza in instanta, strangeti banii si platiti cand o sa aveti toata suma, fie si peste 7 luni.
Stimata doamna,

Asa cum s-a precizat aici de un antevorbitor, depuneti banii in contul asociatiei, sau daca nu prin mandat postal cu confirmare de primire, dar catre presedintelele asociatiei as spune eu si nu catre administratorul acesteia, care poate sa fie doar un angajat al asociatiei, cum este si de fapt in multe cazuri.

Si asa de distractie mai puteti incerca sa mergeti cu banii la administrator insotit de 2 persoane si cu o camera de filmat sau telefon si inregistrati ceea ce va spune.

Asa veti avea dovada video si marturia celor doua persoane in caz de nevoie. Dar cred ca se va imnuia putin cind va va vedea cu 2 martori si o camera de filmat.

Cu stima,
Rorschach
Va multumesc tuturor pentru timpul acordat si raspunsurile oferite ... am decis sa depun banii in cont ... sper sa nu mai intampin probleme apoi.
Revin cu o alta problema intampinata ... la CEC imi spune doamna de la ghiseu ca nu pot face depunere ca imi trebuie un acord de la Administratia blocului cum ca pot depune in cont ... simt ca inebunesc ... ce pot face?
Trimiteti prin mandat postal, ca la posta nu va cere nimeni niciun acord.

CEC-ul a ramas cea mai idioata institutie bancara.X-(

Alte discuții în legătură

Restante asociatie popacorina popacorina Buna ziua, ma numesc Popa Corina, nu stiu daca scriu unde trebuie, dar as avea o intrebare in legatura cu o restanta la intretinerea la bloc: presedintele ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere bloc ACManuela ACManuela Buna seara, Ma puteti ajuta cu art din lege vizavi de plata restantei la intretinere? Avem 3 luni restanta cu plata intretinerii lunare si in seara ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere si restante,refuz incasare bani unlocataranonim unlocataranonim Buna ziua,dupa cum multi romani resimt criza din greu si eu sunt unul dintre ei,am ramas o perioada fara loc de munca si normal ca s-au adunat ... (vezi toată discuția)