Buna seara! Inainte de a va spune ce problema am imi asum si vina de a nu fi platit intretinerea la timp din cauza unor probleme ( nu ca ar interesa pe cineva din ce cauza nu am platit o). Am o restanta de 1.600 lei la intretinere ... restanta stransa in 5-6 luni de neplata a intretinerii. Zilele trecute am fost instiintati ca vom fi actionati in instanta daca nu platim. In aceasta seara merg la administratie sa achit o parte din restanta ... mai exact 900 lei. Administratorul imi spune franc ca nu mi poate primi banii ... ca restanta mea este de 1600 lei si ca ori platesc totul ori nimic. Il intreb din ce motiv ... imi spune ca asa s a hotarat in ultima sedinta. Imi spune ca inca nu s a trimis dosarul in instanta dar cu toate astea el nu mi incaseaza acesti 900 lei. Va intreb daca este legal asa ceva?
Daca aveti contul bancar al asociatiei puneti banii in cont, daca nu, trimiteti prin mandat postal.
In cazul ca nu vor sa primeasca banii, veti avea dovada ca v-au fost refuzati banii in cazul in care ajungeti in instanta.
Daca nu va actioneaza in instanta, strangeti banii si platiti cand o sa aveti toata suma, fie si peste 7 luni.
Asa cum s-a precizat aici de un antevorbitor, depuneti banii in contul asociatiei, sau daca nu prin mandat postal cu confirmare de primire, dar catre presedintelele asociatiei as spune eu si nu catre administratorul acesteia, care poate sa fie doar un angajat al asociatiei, cum este si de fapt in multe cazuri.
Si asa de distractie mai puteti incerca sa mergeti cu banii la administrator insotit de 2 persoane si cu o camera de filmat sau telefon si inregistrati ceea ce va spune.
Asa veti avea dovada video si marturia celor doua persoane in caz de nevoie. Dar cred ca se va imnuia putin cind va va vedea cu 2 martori si o camera de filmat.
Revin cu o alta problema intampinata ... la CEC imi spune doamna de la ghiseu ca nu pot face depunere ca imi trebuie un acord de la Administratia blocului cum ca pot depune in cont ... simt ca inebunesc ... ce pot face?