Buna seara! Inainte de a va spune ce problema am imi asum si vina de a nu fi platit intretinerea la timp din cauza unor probleme ( nu ca ar interesa pe cineva din ce cauza nu am platit o). Am o restanta de 1.600 lei la intretinere ... restanta stransa in 5-6 luni de neplata a intretinerii. Zilele trecute am fost instiintati ca vom fi actionati in instanta daca nu platim. In aceasta seara merg la administratie sa achit o parte din restanta ... mai exact 900 lei. Administratorul imi spune franc ca nu mi poate primi banii ... ca restanta mea este de 1600 lei si ca ori platesc totul ori nimic. Il intreb din ce motiv ... imi spune ca asa s a hotarat in ultima sedinta. Imi spune ca inca nu s a trimis dosarul in instanta dar cu toate astea el nu mi incaseaza acesti 900 lei. Va intreb daca este legal asa ceva?
N-am vazut asa ceva.
Cred ca doamna de la ghiseu are o problema, undeva la mansarda sau poate sefii dansei.
Sunt curios daca faceati un virament electronic ce se intampla, nu intrau banii in cont? :D
Doamna eu platesc prin internet banking tocmai ca sa nu mai bat drumurile, sa stau la cozi si sa mai dau si de vre-o astfel de persoana la ghiseu, plus ca nu o mai vad la fata pe administratora si presedinta de bloc.
Faceti cum spune Elga50, sau daca aveti internet banking faceti un ordin de plata electronic.
Domnilor mie una imi vine sa ma dau cu capul de pereti de ce pot sa intampin cu aceasta problema ... astazi merg la un alt CEC si mi se spune ca da, este adevarat imi trebuie un acord de la Administrate si ca oricum contul de pe chitanta ce o aveam la mine nu mai este un cont valabil ... deci in concluzie, nu pot plati prin banca ... cu domnul presedinte m am intalnit in seara aceasta si i am zis ca este un abuz in serviciu ce face si mi a urat drum bun catre organele abilitate ca sa depun o plangere ... asa ca ce sa va mai zic ... ma imprumut de bani sa le dau toata restanta ca cu asemenea oameni se pare ca nu am sorti de izbanda si nici timp de pierdut sa umblu pe la diverse ghisee cu plangeri sau mai stiu ce reclamatii.
Buna ziua, si eu ma aflu in aceeasi situiatie, azi merg sa vorbesc cu presedintele, dar mai mult ca sigur o sa imi refuze plata partiala. La mine in caz este data somatie, care nu a ajuns niciodata la mine (de la posta i-a fost dat un raspuns absurd: am refuzat confirmarea.), iar administratorul mi-a spus faptul ca presedintele a depus actele la avocat si a primit si niste chitante care crede ea sunt taxele de timbru, da am inteles ca dosarul nu a fost depus la judecatorie.....este o nebuloasa pentru mine.sunt curioasa azi ce raspuns imi da azi presedintele pentru refuz (administratoarea mi-a raspuns ca el i-a interzis sa imi dee chitanta pe suma partiala)
Buna dimineata, am fost ieri sa vorbesc cu presedintele, administratoarea nu se baga, ea mi-a zis ca face ce ii zice dansul, si el mi-a refuzat clar sa imi incaseze o plata partiala a restantei, am fost cu o cerere la dansul si am cerut numar de inregistrare si a zis ca asa ceva nu are ce sa imi dee in scris, raspunsul dansului verbal a fost: "sunteti data in judecata, eu nu mai pot sa fac nimica, totul depinde de ce decide judecatorul.plata partiala o restantei este ILEGALA (si s-a rastit) atata timp cat sunteti data in judecata." a mai spus ca cei care mi-au spus ca poate sa imi dee chitanta pe orice suma sunt nestiuitori si ca ma imping la chestii ilegale. Tot el dupa insistentele mele mi-a mai spus ca nu vrea sa incaseze partial ca dupa trebuie refacut dosarul si iara trebuie copii si toate cele. sin pacate nu am martori si nici nu am inregistrat convorbirea. Am sa incerc sa fac rost de contul bancar sa fac depuneri acolo, bani aia nu ii poate refuza.
....sau trimiteti-i prin posta - mandat postal. Veti avea dovada, daca v-a dat in judecata, ca ati avut bune intentii de plata, dar ati fost nevoita sa trimiteti banii prin posta deoarece la casierie nu v-au primit plata partiala.