Mytro a scris:
Eu vroiam sa stiu, in principal, daca sa zicem ca am o asociatie in pantelimon, dar eu locuiesc in crangasi si am un casier angajat care locuieste acolo pentru incasarea cotelor de la acea asociatie, cum pot face sa intru in posesia banilor incasati fara a face deplasarea in pantelimon ?
In primul rand ca nu trebuie sa intrati dumneavoastra in posesia banilor, asa cum spuneti in finalul mesajului. Nu aveti dreptul sa detineti banii asociatiei. Asociatia din Pantelimon are ori va avea un cont bancar deschis la o banca din Pantelimon. La acea banca poate merge casierul pe care-l aveti acolo in Pantelimon zi de zi sa depuna banii in cont atat cat stabiliti impreuna cu presedintele asociatiei si comitetul executiv. La aceeasi banca pot depune direct banii si proprietarii. Altii pot vira banii in contul bancar deschis in Pantelimon din orice alt cont sau din orice alta banca din Bucuresti ori de oriunde din tara.
Fiecare asociatie are contul ei iar conducerea fiecareia (presedinte, comitet) stabilesc prin contractul cu banca, persoanele imputernicite care au dreptul sa ridice numera de la banca, sa faca transferuri catre furnizori.... Una din aceste persoane imputernicite puteti fi si dumneavoastra.