avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi

Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:44, 4 Februarie 2019
am citit si cazul utilizatorului valentin_a , diferenta e ca in spatiul care era nu este nici un indicator care sa interzica accesul cu animale , nici macar la locului de joaca pt copii nu este afisat acest lucru, si cand l am intrebat pe d nul de la comunitara unde scrie mi-a fluturat legea , ca toti detinatorii de animale au obligatia de a se informa indiferent ca sunt sau nu panouri ...
valentin_a a luat amenda in parc pe spatiul verde - adica exact in cazurile enumerate/nominalizate de HCGMB 120/2010 anexa 1, art.34 alin.1 lit.b - dvs nu erati in nici unul din cazurile prevazute in acest HCGMB - politia loacala are dreptate - trebuie sa cunoastem legile - nu esti scutit de raspundere daca nu cunosti normativele legale - si nici ei nu sunt scutiti de raspundere
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
danyo, utilizator
pai dupa spusele lor eram ... deci e vorba de un spatiu cu 3 bancute si 3 copaci de la coltul blocului, unde nu exista nici un panou ca sa ma avertizeze ca as avea sau nu voie cu animale, unde am intrat si stat acolo fara nici un fel de problema de aproape 2 ani de cand am catelusa , un spatiu pe care ei l-au numit spatiu de relaxare ...
Dupa spusele lor puteau sa-l numeasca si teren de aterizare pentru martieni - asta nu insemna ca au dreptate - din descrierea dvs, nu erati in parc, gradina, sau spatiu verde adiacent blocului - sunt surprins ca nu ati fost amendata cand chiar erati in gradina blocului - repet - nu trebuie sa existe panouri de avertizare; suntem obligati sa cunoastem legile - cu toate ca este imposibil acest lucru - ce scrie in procesul verbal? - care este motivul pt. care ati fost amendata?
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
danyo, utilizator
pai dupa cum am spus au fost interesati daca am materiale de curatenie asupra mea, si chiar ,mi-au zis ca desi e tot spatiul verde am voie in gradina atat timp cat curat dupa catel... asta mi-au zis cei de la locala, sunt convinsa ca daca erau cei de la comunitara care se cred buricul pamantului m-as fi ales cu o a doua amenda ... deci singura solutie e sa fii tare in gura si sa depui contestatii la sir ...

Alte discuții în legătură

Catel in apartament Andy08 Andy08 Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)