avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi

Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:44, 4 Februarie 2019
Amenda pentru spatiu verde, sau pentru lipsa lesa? In ce sector?
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
danyo, utilizator
in sec 3... avea lesa pusa, pt ca eram in spatiul verde ...
Tot in sectorul 3 am luat si eu amenda in sensul giratoriu de la Piata Alba Iulia - fasie plantata. Duc cainele in lesa numai cand sunt alti caini prezenti; in rest merge fara lesa - westie. De 4 ori am fost oprit, doar 1 data amendat (iarba) si de fiecare data acelasi specatacol - lesa, caine pe iarba si pungi - la pungi le-am spus pas. Puteti contesta amenda. Succes
da pot sa contesc , dar asta nu inseamna ca nu o sa mai primesc amenzi, am ajuns sa merg in alt sector sa-mi duc catelul sa alerge, si chiar sa-mi fie teama cand ies afara sa nu cumva sa calce pe spatiul lor verde... nu mi se pare normal sa se faca un asa abuz doar ca am animal de companie ...sa ne tineti la curent cu cazul dvs.
Si eu pot sa primesc in continuare amenzi....dar asta nu o sa ma faca sa plec din sectorul 3 (am inteles ca in toate sectoarele este la fel); un caz mai interesant ca al meu este al utilizatorului valentin_a ....el a luat amenda in parc; sper sa ne tina pe toti la curent cu rezultatul contestatiei. Ca idee...daca contestati si castigati procesul, data viitoare puteti folosi Sentinta.
Ultima modificare: Duminică, 22 Martie 2015
danyo, utilizator

Alte discuții în legătură

Catel in apartament Andy08 Andy08 Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)