avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi

Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:44, 4 Februarie 2019
Multumesc pentru raspuns. Abia astept decizia in cazul dv.
Buna ziua,

Am primit si eu aceeasi amenda (in mod voit) in parcul Doina din sectorul 1, zona Kisellef, aflandu-ma cu cainele pe spatiul verde in lesa. HCGMB nr.120/2010 Art.34 litera b.
Am inteles citind mai sus ca exista deja un proces pe rol, problema fiind. Vreau si eu sa ma adresez unui avocat si sa atac in instanta aceasta discriminare si sa anulez amenda (muncesc si noaptea pentru un ban, platesc impozite si nu sunt bataia de joc a unor abuzuri).

Pe scurt, eram in parc si localii au vrut sa ma dea afara din parc aratandu-mi un panou cu interzis accessul in parc cu caini si mi-au spus sa ma duc in tarc. Le-am zis sa mergem la sectia 2 de politie care este vizavi de parc. nu au vrut. m-am dus singur. acolo mi-au spus sa ma intorc in parc si sa sun la 112. zis si facut. a venit politia "normala", care erau cam pe afara. ei le-au spus celor de la local ca si tarcul oricum e in parc, si ca sa ajung la el, trebuie sa merg prin parc. culmea penibilului, cel de la locala s-a apucat sa imi dea indicatii pe unde sa merg ocolind parcul.

as vrea sa stiu, inainte sa intreprind orice actiune, daca, cumva putem uni cazurile in procesul de discriminare.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2015
valentin_a, utilizator
nu cred ca pot fi unite cazurile...dvs., daca veti contesta amenda, va veti judeca la sectorul 1
succes
ok, inteles.
momentan ma interesez in stanga si in dreapta dupa un avocat sa se ocupe de caz.
refuz sa fiu haituit.

ca si o mica paranteza, in zona erau mai multe masini parcate ilegal, i-am atras atentia agentului de la locala, care mi-a confirmat ca are atributiuni si pentru amendare acelora, dar acum actiunea era alta, ordinul "de sus" vizand posesorii de caini. ceea ce mi-a confirmat banuiala unei actiuni directe.
aceasta actiune se incheie dupa incheierea cel putin a unui avertisment/amenda dupa caz. spre exemple dupa ce mi-am luat amenda, desi in altao zona a parcului erau multi stapani cu caini, agentii s-au suit in masina si a plecat bine mersi.
care a fost motivul amenzii? cainele pe iarba?....sau doar in parc?
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2015
danyo, utilizator

Alte discuții în legătură

Catel in apartament Andy08 Andy08 Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)