Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Probabil ca asa e cel mai bine. Vecina mea careia i-a fost lovita fetita mi-a spus ca da, chiar lucreaza la SRI si ca si-a facut o programare si s-a dus si i-a facut plangere (Domnul am inteles ca si-a luat concediu cand s-a dus ea). O sa merg si eu pe principiul acesta, ca daca se mai pune cate o foaie, cate o picatura - picatura, poate poate. Si toate nenorocirile astea doar din cauza ca avem catei. Iar astazi dupa conflict, in timp ce asteptam sa vina politia, cand a iesit sotul meu sa duca gunoiul, nenorocitul era in fata blocului cu ceilalti doi militieni, le dadea raportul si probabil conspirau ce sa faca si cu cine sa vorbeasca sa regleze situatia.
ca idee...daca stiti de la ce sectie sunt, nr de masina, ora, zi - cei care fac controalele saptamanal....daca aveti nervi si timp....incepeti sa Petitionati si cereti controale zilnic, de 2 ori, de 3 ori, de 10 ori/zi.....dansii nu pot face nimic...dvs cereti aplicarea legii...deci nu poate fi vorba ca-i "hartuiti" cu petitii...este un "razboi" al nervilor....si eu cred ca dansii vor ceda primii....posibil sa va iasa vorbe ca sunteti nebuna...ce va pasa? - va recomand sa incepeti sa inregistrati controalele si sa depuneti inregistrarile la ei la sediu...sub diverse pretexte...eu asa am procedat cu locala...dupa 2 depuneri de dvd..."le-a trecut" sa ma mai controleze...si asa as proceda si cu politia romana.....nu spun sa faceti asta, dar merita sa va ganditi
daca va hotarati la petitii...adaugati ca de cand sunteti controlati pe caini de companie va simtiti mai in siguranta deoarece politia isi face simtita prezenta in teritoriu....nu fiti vadit ironica...abtineti-va sa-i luati la misto...cu alte cuvinte le multumiti ca vin pe acolo
Sincera sa fiu chiar ne simtim obositi. Suntem din pacate exemplare perfecte ale obedientei si ale respectului orbesc fata de lege. Ma credeti ca am 35 de ani si sotul meu 43 si e prima oara cand avem de-a face cu politia? Iar plus de asta, oricat de hartuiti si amenintati ne-am simti, nu pot invoca fel si fel de motive (desi as putea avea motive chiar reale de chemat politia - urletele copiilor, faptul ca ne urmaresc datele in tabelul de intretinere, mizeria pe care o lasa copiii in urma lor si ei nu strang etc) si sa pun capul linistita pe perna seara. Pe noi ne acuza ca ne-am scos repartitoarele si ca de-aia platim mai putin la caldura (desi noi in orice moment daca vrea sa vina cineva sa vada daca e asa poate sa intre in casa sa verifice), iar ei sunt patru persoane si sunt trecuti la intretinere doar 3 persoane (ca m-am la tabelul cu intretinerea sa vad la ce apartament stau cand am sunat la 112, si am vazut ca sunt trecute doar 3 persoane). Deci un alt exemplu cum arunca cu rahat in altii dar ei sunt bagati in caldare pana peste cap.
este epoca acestor lucruri....eu am 47 si ma bag in mocirla, ma urc in copac.....tot ce fac ei fac si eu....sunt ei necivilizati ...sunt si eu.....la mine a plecat cand mi-au amenintat fetita ca o scoate cu forta de pe iarba....am coborat..m-a urcat pe iarba si am invitat pe respectivii sa incerce operatiunea cu mine....si eu sunt si batran si obosit si bonlav...dar nu sunt mort...inca
Catel in apartament
Andy08
Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)