avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi

Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:44, 4 Februarie 2019
pt. portocalamecanica - daca aveti dovezi serioase puteti depune plangere - eu asa am facut cu Politia locala ( dovezi video ) - sa ma scuzati, nu s-a rezolvat nimic...asta nu insemana ca ma voi opri. Actionez cum pot...mai ales pe latura civila unde este mult mai greu sa intervina.
Ce sa va spun.....imi pare rau ca patiti asa ceva.
In luna mai si la mine au chemat politia romana....m-am urcat pe iarba, i-am invitat sa scoata ap.foto, sa faca PVC, il semnez ca recunosc faptele si-l contest...nu i-am mai vazut de atunci
Succes
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2014
danyo, utilizator
Da, sunt scarbita. Nu ma impresioneaza faptul ca politia romana a aparut in fata blocului si incearca sa ne intimideze, dar ma deranjeaza faptul ca 2 idioti incearca sa faca armata cu noi, doar pentru ca suntem iubitori de animale si ca si cum am fi niste needucati care nu-si cunosc drepturile. Imi pare rau ca nu am iesit eu cu cainii, ca altfel ar fi fost situatia, ca le luam datele de identificare si faceam plangere, dar a fost sotul meu care nu cunostea lucrurile acestea.
Oricum, sa ne tineti la curent cu actiunea dvs., ca poate incet, incet se mai pun lucrurile in miscare.
pt. protocalamecanica - multumesc. Este la fel de posibil sa pierd. Repet, am facut tot ce mi-a stat in puteri ( in Plangerea contra PVC ), sa ocolesc HCGMB si sa "lovesc" doar legea 24/2007, art.21 lit.m. Ca voi plati amenda....."ma lasa rece"
Sper ca hartiile de la ANSVSA, Garda de Mediu- Comisariatul General, Directia de Sanatate Publica, PMB, ASPA sa conduca judecatorul de caz la acceiasi idee....nu exista nici o motivatie stiintifica sau legala pentru interdictie.= Discriminare indirecta = Portocolul 12 CEDO
Oricum am de gand sa dau "navala" peste Directia de sanatate publica ..."Sa avem o mica discutie amicala". Sa-mi expilce de ce nu sunt mort...la propriu.
Stima
Dan
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2014
danyo, utilizator
Iar a venit Militia si iar a luat la verificat pe cei care au iesit cu cainii. A doua oara intr-o saptamana, 2 masini la ora 7.30 dimineata. Ne simtim onorati. Acum sa vedem cand ne mai onoreaza cu prezenta lor. Iar unul din ei nu a vrut sa-si arate legitimatia pe motiv ca e in misiune si daca poarta uniforma e de ajuns, nu trebuie sa-si decline identitatea. Tare, nu?
Data viitoare sa ii filmati. As zice eu

Alte discuții în legătură

Catel in apartament Andy08 Andy08 Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)