Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
pentru ADNgraphic - daca castig procesul ar trebui ca normele sa fie declarate discriminatoare, deoarece am ridicat si exceptie de neconstitutionalitate asupra lege 24/2007, art.21 lit.m
Oricum voi ataca separat normele PMB ,normele sector 3 si iar voi ridica exceptia - de ce avem drepturile restranse atunci cand suntem in prezenta animalului de companie - declarat prin Conventie Europeana ( legea 60/2004 ) ca aduce calitate vietii, fiind o VALOARE pentru societate
Referitor la gardianul respectiv, recomandati-le din partea mea sa tina "muzicuta inchisa"...daca cheama hingherii, chemati politia romana - am avut si eu aceleasi probleme, cu acesti paznici - din pacalici nu i-am scos si s-au potolit - au chemat si politia locala - si ce daca?
Eu insumi trimit petitii la politia locala prin care ii anunt ca intru pe iarba cand am eu chef, singur sau insotit de animal
Doresc sa adaug la legislatie si OG 137/2000 - discriminare - in mod special discriminarea indirecta
M-am tiganit cu ei pana acum si au tacut. Dar tot merg cu teama prin parc. Abia astept sa se incheie cazul dv.
Daca avem cum sa sustinem cauza, va rog sa ne spuneti.
O zi placuta si multumesc pentru ajutor :)
Cei din Cluj s-au asociat 300 si au deschis proces comun impotriva HCL-ului. Dar de pomana se da jos HCL-ul atat timp cat ramane in picioare LEGEA. Legea este adevarata problema si nu HCGMB 120/2010.
Multumesc pentru oferta....chiar nu stiu cum sa fiu ajutat. Cu groaza ma gandesc la termenele de la TMB Sectia II.
Poate Judecatorul de la Judecatoria sector 3 va gasi suficiente motive sa inainteze cauza la CCR
Ce sa va spun....in caz ca totusi veti fi amendata pentru caine pe spatiu verde, va recomand sa fiti si dvs. pe acelasi spatiu verde, astfel incat sa se inteleaga ca cainele v-a urmat pe dvs si nu s-a dus singur pe iarba. Efectul de vointa a animalului asupra orei de plimbare, hranire, deparazitare este NUL. Detinatorul hotaraste ce si cum. Cainele va urmeaza, nu dvs. pe el....cam asta este ideea.
Succes
Dan
Dle Dan, eu am intrat aici ca sa vorbesc si sa gasesc solutii impreuna cu oameni care au aceleasi probleme. Eu nu sustin nimic si nici nu e vorba de 'chemare' sau de 'razboi'. Eu doar arat pe ce se bazeaza acesti idioti cand dau amenzi. Putin ii doare pe ei ca ii dam in judecata si ne pierdem timpul si nervii. Asa ca pe langa faptul ca ne luptam cu morile de vant nu ar trebui sa i se adauge si comentarii ironice ale oamenilor aflati in aceeasi barca.
Iar pentru detinatorii de animale, da, desi este imoral, incorect, ilegal, daca isi lasa animalul pe iarba, vor primi amenzi. Consider ca e bine sa fie instiintati la ce se expun in tara asta de rahat, si sa ia decizia singuri daca iau amenda sau ''respecta'' hotararile unor corupti.
Cam asta este.
In fine va doresc succes in demersul dumneavoastra.
pt. portocalamecanica - de ce imi era frica nu am scapat
Imi cer scuze ca ati inteles ca v-am ironizat. NU asta a fost intentia. Scrisul nu reprezinta vorbitul fata in fata, din acest motiv anumite cuvinte / expresii pot parea jignitoare...dar sincer, nu doresc asa ceva. Ma refer metaforic la razboi si chemare...nu toata lumea este pregatita psihic, fizic, etc sa sa lupte cu autoritatile....la asta m-am referit.
Este foarte posibil / sunt convins ca nu-i intereseaza pe ei ca-i dau in judecata....pe mine ma intereseaza sa dispara aceste norme. Tot la modul metaforic...daca doar stau si postez aici sau pe alte siteuri si nu fac nimic in acest sens, se ridica intrebarea de ce ma mai plang?
Va rog cititi tot ce am postat. Veti observa ca am de gand sa deschid mai multe actiuni in justitie si nu am in intentie sa ma supun normelor, de ar fi sa stau toata ziua in Instante.
Am incercat sa ma dialog cu dvs.....v-am intrebat ce actiune doriti sa deschideti; v-am intrebat daca vb. de bulevardul Unirii?.....ati ignorat / nu ati vazut intrebarile mele....nu va ironizeaza nimeni.
Ca ultima observatie.....va rog nu mai faceti Romania de "rahat" eu, dvs, altii "suntem" Romania.....suntem direct vinovati...parerea mea
Cu scuze, daca v-am jignit cu ceva.
Dan
Catel in apartament
Andy08
Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)