Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Noi am sunat la 112 si au dat plangerea la Sectia Politiei de care apartinem, nu de politia locala. Mi-e frica totusi ca daca el a dat intr-un copil, cu martori, ce o sa-l opreasca sa puna otrava prin jurul blocului. O sa va tin la curent si chiar luni o sa depun plangerea la Parchet si saptamna viitoare o sa ma duc la el la serviciu
referitor la Parchet....sa fiti pregatita psihic....au 3 viteze - incet, incetisor si "pi loc"
daca va duceti la dansii la munca...depuneti si prin registratura hartie cu plangerea
:) Stiu, dar tocmai ca din cauza asta renunta multi sa faca plangeri si multora le e scarba sa se bage in troaca cu porcii, iar pentru ca noi nu facem nimic si cedam presiunii castiga ei
de acord cu dvs.; va rog fiti atenta sa nu se intoarca impotriva dvs plangerea...se numeste denunt calomnios,.,,,sper ca aveti probe si indicii rezonabile in sustinerea plangerii la Parchet
M-am gandit si eu la asta, dar mai mult decat cuvantul sotului meu impotriva lui nu am. Offfff, de unde sa stim noi ca iese afara si e injurat, amenintat si scuipat.
Catel in apartament
Andy08
Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)