Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
pentru ce ati fost verificati?
MAI are competenta conform lege 205/2004 - protectia animalelor
nu au competenta pe legea 24/2007, acces caine pe spatiul verde
Nu am fost verificati pe ceva anume ci doar pentru faptul ca suntem detinatori de animale - daca sunt tinuti in lesa, daca avem materiale de curatat, chestii din astea prevazute de hotarare. Problema adevarata sunt trei vecini in bloc care lucreaza la Militie si vor sa faca legea dupa cum vor ei si noi astia micii si nestiutorii trebuie sa stam drepti in fata lor. Chiar azi am avut conflict cu ei si ne-au amenintat ca ne fac ei disparuti cu catei cu tot. Si am chemat Militia si nu s-a intamplat nimic. Doar sa facem plangere prealabila impotriva lor si am inteles ca o sa fie tot degeaba, deoarece au dosare si plangeri cu jumatate de bloc (fara exagerare) si nu li s-a intamplat nimic. Chiar au lovit copilul unui vecin si s-au dus in instanta cu martori cu tot si nu au castigat. Iar noi am intrat in vizorul lor din cauza cainilor.
ca idee...daca tot nu se intampla nimic faceti plangere...poate, poate la un moment dat vor fi "prea multe" si cineva, sefii lor se vor sesiza
daca aveti posibilitatea filmati si eventual apelati si la TV.
imi pare rau pentru ceea ce patiti
Romania mai are mult de "lucrat" in domeniul drepturilor
dansii incearca sa "va toate psihic".....sper sa rezistati
nu va mai enervati....pentru ca asa si castiga
daca aveti "nervi"....nu stiu cum sa va spun ....ca sa nu credeti ca va ironizez, timiteti-le petitii si cereti control zilnic, sugerati ca va place...chiar de 2 ori pe zi
stiu cum suna ....dar la mine a functionat cu locala...mi-au pus eticheta de nebun si acum ma ocolesc ei pe mine si nu eu pe ei
Da, chiar de asta ne ocupam acum, o sa depunem plangere penala la Parcchet, deoarece sotul meu a fost injurat si scuipat astazi si amenintat ca are el grija sa ne faca disparuti si pe noi si pe catei, asa ca depun plangere pentru amenintare. Plus ca ma duc la el la serviciu sa fac o plangere (am inteles ca a mai fost vecina careia i-a fost lovit copilul si i-a facut plangere acolo), tot in ideea ca poate pana la urma, daca se tot aduca hartiile impotriva lui, o sa puna cineva piciorul in prag
Catel in apartament
Andy08
Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)