avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi

Buna ziua,
Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi?
Puteti sa imi dati doar un link catre acea lege care specifica ce si cum.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: LUCk33ro , utilizator 17:44, 4 Februarie 2019
Foarte bine. Si noi, cat de scarbiti suntem, tot o sa ne luptam, inclusiv cu morile de vant. Nu a ajuns un terchea berchea sa-mi injure, ameninte si sa-mi scuipe sotul (dupa ce l-a scuipat, s-a dat sotul meu sa-l ia la bataie si a fugit in casa, ca un las nenorocit. Nu am crezut cand mi-am luat caine ca o sa avem atatea probleme, doar pentru ca suntem iubitori de animale si indraznim sa ne traim viata asa cum dorim, si ce e mai important, ne traim viata cum dorim, dar respectandu-i si pe ceilalti si nedandu-ne la reclamatii si infractiuni, pentru ca nu ne intereseaza ce fac altii in propriile case.
va doresc succes...cititi ce am scris mai sus...poate va vin idei.....petitile se trimit pe email...nu trebuie sa fie semnate, dar trebuie sa aibe date de identificare...puteti sa trimiteti petitii si la IGPR in care multumiti ca masina nr. in data de v-a verificat, ca apreciati efortul dansilor in aplicarea legii, doriti sa trimiteti catre comandantul sectiei respective multumirile dvs. impreuna cu ale IGPR, scrieti la minister si dupa ce trimiteti petitia faceti forward si catre sectia care a trimis controlul.....credeti-ma...."prindeti mai multe muste cu miere, decat cu rahat"....daca nu vor ajunge sa-si "scuipe singuri in san" sa-mi spuneti mie cutu

cereti raspunsurile tot pe email

si inclusiv la SRI

mare atentie ...nu injurati...puteti sa atrageti atentia asupra vecinului cu ce face, dar in acelasi timp multumiti si politiei pentru interventie...dupa ce trimiteti la SRI, faceti forward catre comandantul sectiei de politie...spor...daca aveti nervi
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Noiembrie 2014
danyo, utilizator
Multumesc pentru suport. Am sa incep prin audienta si plangere la SRI, si incet-incet sa construiesc un dosar nenorocitului si sa mai adun si pe ceilalti vecini care au probleme cu el si sa-l punem cu botul pe labe. Pana atunci din pacate o sa stam cu frica-n san ca ne otraveste cateii
succes si sper ca trecerea timpului sa nu va atenueze tenacitatea si hotararea....
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Noiembrie 2014
danyo, utilizator
Buna ziua,
Am gasit topicul de pe acest forum si sunt posesorul unui caine, caine care are nevoie de miscare, caine dresat si care nu a atacat om sau animal pana la aceasta varsta, este o femela de doberman de aprox 3 ani, de anul trecut au inceput in sectorul 3 cei de la politia locala sa urmareasca lumea in parcuri si sa ii amendeze ca nu tin cainii in lesa, spatiile nu sunt adecvate pentru a sta cu cainii, pe langa faptul ca sunt mici, unele sunt pline de noroi cand ploua iar prin dale de beton cei de la primariei au inteles pietricele ascutite pe care cainii sa nu poata alerga, ma consider o persoana responsabila atunci cand sunt cu cainele sa nu il las nesupravegheat dar nu pot sa accept dispozitiile din Hotarea 120/2010 de a tine cainele in lesa atunci cand nu face parte din categoria cainilor agresivi, ma bucur ca am domesticit cainele cu mii de ani in urma ca acum sa il chinuim tinandu-i legati. Posesorii de animale de companie trebuie educati cum sa ii cresca nu cum sa ii lege, un om nu il trimiti in puscarie ca iti este frica de cum arata inainte sa faca ceva!
Va rog sa ma anuntati care este rezultatul procesului, sunt dispus ca imi consum nervii in procese pentru a anula amenzi.

Alte discuții în legătură

Catel in apartament Andy08 Andy08 Detin un catel de talie mica 2.1 kg si locuiesc intr-un ansamblu de locuinte din Bucuresti. Imi plimb catelul in jurul blocului, pe alee si spatii verzi si ... (vezi toată discuția)
Amendat de polițist local conform unei hotărâri de consiliu radugrecu radugrecu bună ziua, weekendul trecut, pe 28 octombrie, am fost oprit de către doi agenți de la poliția locală pentru că eram pe spațiul verde din parcul ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)