avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare..

Buna ziua,
as dori sa stiu in cat timp maxim ar trebui sa primesti decizia de concediere tinand cont ca preavizul de 20 zile, a incetat cu data de 15.05. Mi-am gasit un alt loc de munca si inca nu am primit decizia de la anteriorul.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maria_B , utilizator 15:01, 28 Mai 2009
buna seara ,
de ce nu incercati si varianta de a va adresa la itm pentru a afla daca decizia Dvoasta nu a fost depusa deja si poate ca este doar o chestiune de timp sa intrati in posesia ei prin alte mijloace (curier , posta etc )

scuze, acum am vazut ultima intrebare adresata de Dvoastra . Termenul de preaviz in cazul concedierii curge din momentul in care sunteti informata in scris de unitate ca veti fi disponibilizata . D-voastra stiti care a fost termenul acesta si atunci e usor sa calculati si preavizul dat de unitate .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2009
H.R. SUPORT , Consultant resurse umane
asa cum am mai spus, ultima zi din preaviz a fost 15.05 . si aici ar fi un semn de intrebare :de unde stiu ca nu pot spune cei de la mine, ca normal, ar fi trebuit sa ma prezint la serviciu in data de 16.05?! la noi totul e posibil!!

offtopic: in legatura cu citatul lui rrramor- e posibil sa fie o eroare. incercam sa-l citez si nu stiu ce s-a intamplat de a iesit asa. imi cerc scuze, daca e din cauza mea :D oricum ma ajuta mult tot ceea ce-mi spuneti . multumesc .
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult ! mai nou mi-au spus ca de fapt preavizul meu a fost pana pe 19.05. nu-i mai inteleg!! pe langa faptul ca te imbolnavesc fizic si psihic si te descrimineaza ani buni, acum cand vreau sa plec si sa se termine totul mai repede, o lalaie. si ironic este ca au impresia ca toti ar trebui sa-si accepte soarta. multumesc mult ptr.tot !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

primirea deciziei de concediere orber orber In data de 30 septembrie, dupa efectuarea celor 20 de zile de preaviz, urmeaza sa incetez activitatea la firma, deoarece postul meu a fost desfiintat.Am ... (vezi toată discuția)
Somaj TUNDEENY TUNDEENY BUNA ZIUA AS DORI SA VA INTREB CEVA AM FOST DATA AFARA DE LA ULTIMUL LOC DE MUNCA CU O VECHIME 1 AN SI O LUNA CU LIT1 ART 65, AS VREA SA VA INTREB DACA POT ... (vezi toată discuția)
Etape concediere din motive care nu tin de persoana angajatului broscuta21 broscuta21 Buna ziua, Lucrez la o companie care a luat decizia ca din 28 persoane cate suntem, sa dea 4 afara. Intrebarea mea este, care sunt etapele pe care trebuie ... (vezi toată discuția)