Buna ziua,
as dori sa stiu in cat timp maxim ar trebui sa primesti decizia de concediere tinand cont ca preavizul de 20 zile, a incetat cu data de 15.05. Mi-am gasit un alt loc de munca si inca nu am primit decizia de la anteriorul.Multumesc!
buna seara ,
de ce nu incercati si varianta de a va adresa la itm pentru a afla daca decizia Dvoasta nu a fost depusa deja si poate ca este doar o chestiune de timp sa intrati in posesia ei prin alte mijloace (curier , posta etc )
scuze, acum am vazut ultima intrebare adresata de Dvoastra . Termenul de preaviz in cazul concedierii curge din momentul in care sunteti informata in scris de unitate ca veti fi disponibilizata . D-voastra stiti care a fost termenul acesta si atunci e usor sa calculati si preavizul dat de unitate .
asa cum am mai spus, ultima zi din preaviz a fost 15.05 . si aici ar fi un semn de intrebare :de unde stiu ca nu pot spune cei de la mine, ca normal, ar fi trebuit sa ma prezint la serviciu in data de 16.05?! la noi totul e posibil!!
offtopic: in legatura cu citatul lui rrramor- e posibil sa fie o eroare. incercam sa-l citez si nu stiu ce s-a intamplat de a iesit asa. imi cerc scuze, daca e din cauza mea :D oricum ma ajuta mult tot ceea ce-mi spuneti . multumesc .
multumesc mult ! mai nou mi-au spus ca de fapt preavizul meu a fost pana pe 19.05. nu-i mai inteleg!! pe langa faptul ca te imbolnavesc fizic si psihic si te descrimineaza ani buni, acum cand vreau sa plec si sa se termine totul mai repede, o lalaie. si ironic este ca au impresia ca toti ar trebui sa-si accepte soarta. multumesc mult ptr.tot !!!
Somaj
TUNDEENY
BUNA ZIUA AS DORI SA VA INTREB CEVA AM FOST DATA AFARA DE LA ULTIMUL LOC DE MUNCA CU O VECHIME 1 AN SI O LUNA CU LIT1 ART 65, AS VREA SA VA INTREB DACA POT ... (vezi toată discuția)