avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Amnistia fiscala mame
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Amnistia fiscala mame

Am beneficiat de indemnizatia de crestere al copilului iar in acelasi timp am realizat venituri suplimentare din activitatea de agent de asigurare, venituri in cuantum de 152 lei respectiv anul 2012 .Pe data de 04 august am primit de la ANAF somatie de plata si titlu executoriu pe indemnizatia de crestere al copilului pe anul 2012 si 2013, de restituire a banilor in suma de 2400 lei. Va rog respectos sa-mi spuneti daca pot beneficia de acea amnistie fiscala. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: jack_alx , utilizator 00:57, 23 Noiembrie 2015
OUG nr.111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor
Art. 20
(1) Drepturile prevazute de prezenta ordonanta de urgenta nu pot fi urmarite silit decat in vederea recuperarii, conform legii, a sumelor incasate necuvenit cu acest titlu.
...

Prin urmare, daca indemnizatia pentru CCC a fost incasata necuvenit , atunci se poate pune poprire pe aceasta dar numai pentru aceste sume.
am platit din pacate nu am avut de ales...pacat ca banii mei se duc pe campania electorala a hotilor asta e...
Daca considerati ca plata nu era datorata, puteti solicita restituirea sumei.
Pai era sau nu era asta am dezbatut pe acest subiect...statul a decis ca eu am gresit daca este sau nu asa cine stie...cu judecata nu aveam sanse ca a trecut termenul legal de a depune intampinare in instanta sanse cam slabe cu toate ca am facut demersuri dar am renuntat vazand ca astia au parghiile legilor interpretabile de partea lor...
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2015
jack_alx, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistia fiscala alina_mirela00 alina_mirela00 Buna seara!in perioada oct2010-august 2012 am fost in concediu crestere copil.in ultimile3 luni in care beneficiam de indemnizatie am realizat venituri la o ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala constantinao constantinao Buna ziua, Imi puteti spune, va rog frumos, daca Legea privind amnistia fiscala se aplica si acelor persoane care au incasat o indemnizatie privind ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil primita in plus in mod necuvenit andrady06 andrady06 M-am angajat cu 6 luni inainte sa ies din concediul de crestere al copilului si nu am fost sa depun nici o cerere pentru stimulent deaorece abia am aflat ca ... (vezi toată discuția)