avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmata pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmata pe Facebook

am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani si mie teama de reactile prietenilor si rudelor ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 22:02, 7 Noiembrie 2014
Ah, e doar magar, nu magar profitor! Rugati-va sa fie un magar solvabil pentru ca pana nu face nimic n-aveti ce sa-i faceti.
Daca le publica puteti cerere celui care administreaza locul in care sunt publicate (facebook, youtube, etc) sa le stearga si-l puteti chema in judecata pe magar. Nu cred ca vrea sa afle pe propria piele la ce sume se pot ridica daunele morale si cheltuielile de judecata in astfel de cazuri.
El mia spus ca o sa le posteze pe Facebook printr-o cunostinta din Republica Moldova ,atunci cum pot eu dovedi ca el este autorul .
nicotu a scris:

El mia spus ca o sa le posteze pe Facebook printr-o cunostinta din Republica Moldova ,atunci cum pot eu dovedi ca el este autorul .

Cu discutiile avute cu el pe facebook in timp ce se facea filmarea.
Va rog ajutatima cum pot legal sa fac ceva sa nu apara filmele pe internet
el a sters demult facebook la fel si eu este tare incurcat si el nu se aude in filmari ca vorbeam pe tel

Alte discuții în legătură

Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)
Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Video rusinos al unei minore postat pe facebook fara acordul ei! Iulianvdv Iulianvdv Salutari cu respect tuturor , Problema este in felul urmator , o buna prietena de a mea a patit un lucru foarte grav si rusinos zic eu , si cred ca se ... (vezi toată discuția)