avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmata pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmata pe Facebook

am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani si mie teama de reactile prietenilor si rudelor ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 22:02, 7 Noiembrie 2014
nicotu a scris:

Va rog ajutatima cum pot legal sa fac ceva sa nu apara filmele pe internet

Stiti cine este? Ii cunoasteti numele, prenumele, adresa? Pentru ca chiar daca ati avea o cale de a actiona trebuie sa aveti si impotriva cui sa actionati.
Ca idee, pulbicarea filmului cu d-voastra masturbandu-va este infractiunea prevazuta si pedepsita de art. 375 Cod pen, si ati putea sa faceti o plangere penala impotriva lui.

Art. 375

Ultrajul contra bunelor moravuri

Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Ca sa fie clar: santajul e fapta penala, publicarea de filme cu adulti pe websiteuri de profil nu e.
tgeorgescu a scris:

Ca sa fie clar: santajul e fapta penala, publicarea de filme cu adulti pe websiteuri de profil nu e.

Nu este fapta de natura penala daca expunere este facuta cu drept (vedeti articolul citat de mine). In speta de fata insa expunerea ar fi facuta fara drept asadar este infractiune.

De unde rezulta ca ar fi fara drept?
el nu ma jantajeaza, mi-a spus ca tote lea facut pe un stik usb eu trebuie sai fac si dovada ca el a facut filmarile si el a distribuit pe facebok ; conturile de facebook sunt inchise de mult el poate are alt profil sub nume fals,pe facebook trebuie dovedit ca el lea postat ,el spune ca in fata pc-ului putea sa fie un minor si sa vorbeasca cu mine si spune ca eu sunt vinovata ca ma m expus si am aceptat sa ii dau webcam in timp ce el spunea ca nu are ca este departe si nu este compatibil serveru tin sa mentionez ca spunea ca are doar 24 de ani
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2014
ContSters334929, utilizator

Alte discuții în legătură

Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)
Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Video rusinos al unei minore postat pe facebook fara acordul ei! Iulianvdv Iulianvdv Salutari cu respect tuturor , Problema este in felul urmator , o buna prietena de a mea a patit un lucru foarte grav si rusinos zic eu , si cred ca se ... (vezi toată discuția)