avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmata pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmata pe Facebook

am fost filmata pe facebook in timp ce faceam dragoste cun individ si ii dadusem webcam el acum ma ameninta ca pune filmele cu mine pe internet am 37 de ani si mie teama de reactile prietenilor si rudelor ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 22:02, 7 Noiembrie 2014
Hai sa ne gandim logic. El pana acum nu a publicat nimic si doar te ameninta. Probabil nici nu va publica pentru ca altfel cu siguranta va fi prins. Ofiterii de politie sunt extrem de abili si pot identifica IP-ul de unde va posta el filmuletul, din Rep. MD, Ucraina, sau wireless-ul unui fast food sau mai stiu eu ce. Macul placii de baza poate fi identificat. Din punct de vedere tehnic daca el posteaza cu siguranta va fi prins.
Nu cred ca va posta si va arunca laptopul pentru a incerca sa nu fie prins, fiind vorba de un copil de 24 de ani, care probabil nu are cine stie ce venituri iar suma de 2000 ron cat costa un laptop nou fiind destul de mare. El de suna cu diverse nr de telefon de pe site-uri gratuite care ofera apeluri in diverse retele. Sau probabil lunar cumpara cate o noua cartele de 5 euro. Probabil nu sta bine financiar el avand mult mai mult de pierdut din povestea asta: laptopul, procesul etc.
Pentru tine imaginea este extrem de importanta, dar poti sa iti protejezi familia convingandu-i sa foloseasca mai putin site-ul de socializare si sa se bucure de viata reala. Sunt convins ca lucrurile se vor termina bine pt tine si nu trebuie sa te mai gandesti la ce este mai rau. El e doar un copil care a vrut sa se distreze pe seama ta si nu trebuie sa il bagi in seama. Poti merge mai departe si te poti bucura de viata alaturi de un om care te merita.
Toate cele bune.
Andrei asta este asa de incurajare tu intelegi ca eu am fost aici in Germania la politie, eu aici lucrez de 7 ani si am domiciliu stabil aici mi au spus clar dovezile trebuie sa se gaseasca la el in pc s au laptop atfel daca nu gasesc dovezi ca el le detine si el lea distribuit este nevinovat trebuie dovada ca el le detine si ei nu fac nimic doar daca eu fac dovada ca ma jantajeaza cere ceva vrea ceva dar el nu vrea nimic zice ca nu trebuia sa ma expun sa fi fost si chiar Fat Frumos si sa mi fi promis ca ma face regina eu nu trebuia sa fac asa ceva ce pot sa fac ca este ceva foarte penibil ce a ce am facut
nicotu a scris:

dar el nu vrea nimic zice ca nu trebuia sa ma expun sa fi fost si chiar Fat Frumos si sa mi fi promis ca ma face regina eu nu trebuia sa fac asa ceva ce pot sa fac ca este ceva foarte penibil ce a ce am facut

Poate mi se pare, dar pare "portretul robot" al unui cunoscut al dumneavoastra care doreste sa va dea o lectie de moralitate (imi cer scuze de expresie).
Daca de un an de zile tot va tachineaza cu acestea, poate ca asa o fi, va da lectie ca sa nu mai faceti asa ceva. Vocea i-ati auzit-o la telefon?
Asta cu MAC-ul placii de baza este o brasoava. Placa de baza nu trimite MAC-ul prin internet si nici exploratoarele de internet nu fac asa ceva.

De ex. la mine e logat la provider cel mult MAC-ul routerului, dar nici ala nu e trimis mai departe pe internet. Plus ca pot sa clonez ce MAC vrea muschii mei.
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2014
tgeorgescu, utilizator
azi ma sunat si neam vazut pe webcam si mia dat adresa lui si nr de tel stiu acum cine este si mi a spus ca nu o sa existe dovezi ca el ma filmat ca nu a stocat filmele pe pc si pe un styk si ca vrea sa ma vada tota lumea mia urat sanatate si sa il dau la politie ca ma filmat si a distribuit filmele dar daca nu o sa existe dovezi ca el a distribuit si detinut filmele atunci el o sa mi ceara bani pentru calomnie [ si in final mi a spus ca filmele exista si vor aparea pe saituri de profil xxx] ce pot face ca nu vrea nimic

Alte discuții în legătură

Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)
Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Video rusinos al unei minore postat pe facebook fara acordul ei! Iulianvdv Iulianvdv Salutari cu respect tuturor , Problema este in felul urmator , o buna prietena de a mea a patit un lucru foarte grav si rusinos zic eu , si cred ca se ... (vezi toată discuția)