avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... teoria generala a dreptului licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

teoria generala a dreptului licenta

buna ziua. m-ati putea ajuta cu cateva idei in legatura cu planul de licenta la tgd, tema: persoana fizica subiect al raportului juridic?
stiu asta. am intrebat doar daca e ok sa introduc capitolele astea din dreptul civil avand in vedere ca tema de licenta e pe teoria generala a dreptului..
Se pot introduce si aceste aspecte. Insa dupa ce schitati planul de lucrare trebuie sa mergeti la coordonatorul lucrarii sa vi-l aprobe (veti vedea daca accepta aceste aspecte sau nu)
ce carti imi recomandati pentru clasificarea persoanelor fizice? asa se intituleaza unul dintre capitole. multumesc
G.Boroi, Drept civil. Partea generala. Persoanele. Editia a 4-a, revizuita si adaugita.

Gh.Beleiu, Drept civil roman - Introducere in dreptul civil - Subiectele dreptului civil - Editia a XI-a revazuta si adaugita
Ce idei mi-ati putea oferi pentru capitolul: particularitati ale subiectului raportului juridic- persoana fizica?

Alte discuții în legătură

Capacitatea de a incheia acte juridice Magna-Charta Magna-Charta Care este diferenta dintre incapacitatea de folosinta si incapacitatea de exercitiu? Un minor intre 14 si 18 ani are capacitate de exercitiu restransa,acesta ... (vezi toată discuția)
La ce se refera capacitatea de exercitiu restransa? aidu aidu In rap. de prev. art. 41 Cod Civil, Capacitatea de exerciţiu restrânsă este aptitudinea minorului cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani de a dobândi ... (vezi toată discuția)
Drept civil geogel.iordan geogel.iordan Buna ziua. Vreau si eu sa stiu ce este: Natura juridica a atributelor de identificare a persoanei fizice. Am cautat intr-o carte de drept civil si nu am ... (vezi toată discuția)