avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit o citatie de executare in cazul unei datorii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit o citatie de executare in cazul unei datorii la o banca

In 2006 am facut un card de descoperire salariu la o banca..dupa un timp imi dau demisia si mai ramane de achitat o anumita suma pe card..dupa un alt timp primesc fel si fel de amenintari de executare silita de la o firma de recuperare creante si in 2010 octombrie ma trezesc cu cei de la firma respectiva acasa si ma pun sa semnez un acord de plata si sa platesc o suma lunara care sa le-o dau..de atunci nici un semn de la nimeni si nimic si astazi primesc acasa un plic de la un executor judecatoresc din Sv in care mi se aduce la cunostinta ca urmeaza a mi se pune poprire pe salariu care il primesc pe card la o anumita banca...
Ma poate lamuri va rog frumos cineva ce as putea eu sa fac,in cazul acesta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: laura_dari , utilizator 21:12, 21 Ianuarie 2015
Stie cineva dc s-a castigat vreun proces de catre cei de la eos,in cazul in care datoria e prescrisa si s-a facut contestatie la executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am primit o executare silita cu poprire pe salariu ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am primit o executare silita cu poprire pe salariu la locul meu de munca. In termen de 15 zile am contactat un avocat și am făcut contestație. ... (vezi toată discuția)
Executare silita raduradulescu raduradulescu buna seara . as vrea sa intreb si eu ceva legat de executorul judecatoresc si anume :daca un creditor se prezinta la un bej cu un titlu executoriu ,acesta are ... (vezi toată discuția)
Poprire prin executor de la kruk. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit un plic de la executor care instituie poprire la ordinal Kruk la un card de credit de la Garanti din 2009 care nu a mai fost platit din ... (vezi toată discuția)