avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent ajutor, va rog :)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent ajutor, va rog :)

Buna ziua,

la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca fisele de post trebuie sa fie in concordanta cu COR (explic. el vrea sa delege intocmirea ROI si CCM departamentului vanzari "pentru ca asa vreau eu") si mi-a spus ca va urma COR daca ii prezint un cadru legislativ care prevede concordanta fisa post/cor.

1.Exista un asemenea cadru legislativ? care este? sau ma insel eu si concordanta intre cele doua nu e obligatorie?
2.In cazul in care aceste fise de post/ROI/CCM nu sunt facute de mine, ca si responsabil resurse umane si sunt solicitate de catre inspectorul de munca, raspund pentru ele?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:21, 24 Iunie 2009
grace_r a scris:

Sunt de acord cu tine, nu poti face un roman al tuturor sarcinilor detaliate, de aceea eu am folosit aproximativ exprimarea spusa mai sus.


Multumesc frumos, aveam nevoie de parerea unei persoane din exterior.
Cel mai bine ar fi ca de cate ori apare o sarcina noua sa se faca o completare a fisei postului. Nu vor fi in fiecare saptamana sarcini noi!
Buna seara,
revin iar :) cu solicitarea: ajutor!

1.Ma poate ajuta cineva cu o fisa de post pentru Administrator Societate Comerciala?

2.Pentru acest post se intocmeste CIM sau alt fel de contract?

Va multumesc
Sperand sa mai confirme cineva, ca nu am mai verificat demult aceste reglementari, pentru administrator SC se face contract de administarre si nu este permis sa se faca si contract de munca.
Daca se doreste un contract de munca atunci se va numi Director societate comerciala.
Binenteles ca fiecare din ele are alte efecte juridice, de aceea e bine sa siti exact de fapt ce poziti se doreste in SC pentru acea persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Roi si fisa postului - aducere la cunostinta ContSters38557 ContSters38557 Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta? Daca ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa particip la inventar in alta localitate? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna seara va rog ajutati-ma cu un raspuns, daca se poate pana maine... Am o prietena angajata la o firma din Buc cu fct analist relatii cu clientii. O pot ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in acte (fisa post, ccm) paria paria In urma cu 1,5 ani m-am angajat la o societate privata unde am semnat doar CIM si, in iulie ac ROI. Acuma... in urma cu cateva zile mi s-a adus spre semnare ... (vezi toată discuția)