avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sng si inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sng si inm

Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar unul ? Exemplu , reuseste la amandoua, alege...sa zicem inm, ce se imtimpla cu examenul validat de la sng?
Pur si simplu zice...pai am luat si acolo...nu mai vin la voi.:innocent: Sau viceversa?
Aveti vreun raspuns?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: fcam , utilizator 18:06, 5 Decembrie 2011
Din moment ce Legea 7 /2007 la art.18 al.7 prevede expres ca "perioada concediului pt. cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani ...constituie vechime in munca si in serviciu care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta" nu vad de ce nu s-ar lua in considerare la examenul pt. avocatura, magistratura etc. Daca esti bun se va vedea, iar daca nu... nu vei lua examenul, dar cel putin sa ai dreptul sa incerci.
Mi se pare un argument suficient aceasta prevedere legislativa pentru a sustine o contestatie.
ENGFULL a scris:

adica salariul unui grefier ci studii superioare este de 11- 12 milioane ?!!!!!!!!


Va salut

Am si eu o intrebare , te poti inscrie la concurs pentru postul de grefier cu studii superioare, daca esti in anul 1 la facultatea de drept, si ai o facultate terminata deja ?( in cazul meu , Facultatea de Stiinte Politice)

Multumesc anticipat !
Am inteles ca a
Nu intruniti conditiile, pentru a fi grefier cu studii superioare trebuie sa fii licentiat in drept nu in stiinte politice,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)