Cred ca ati citit printre randuri, haideti sa vedem ce ati intrebat si ce am raspuns, da?
1. INTREBARE:
un presedinte poate demisiona pur si simplu? el nu raspunde in fata niciunei institutii ?
RASPUNS:
Un presedinte poate demisiona oricand, motivele sunt diverse, discutiile cu proprietarii carcotasi sau probleme personale, el nu raspunde pentru acest lucru in fata nici unei institutii, nu il poate forta nimeni sa faca un lucru daca nu doreste.
2. INTREBARE:
daca nimeni nu doreste sa preia functia de pres., cum poate functiona o asociatie de proprietari?
RASPUNS:
Daca nimeni nu doreste sa preia aceasta functie, cineva tot trebuie sa o faca, pentru bunul mers al condominiului, cum cineva trebuie sa se implice si in comitet.
3. INTREBARE:
am fost rugat de administrator sa preiau functia de presedinte ... in ce conditii este corect si legal sa fac asta ?
RASPUNS:
Daca doriti sa preluati aceasta functie trebuie sa fiti proprietarul apartamentului, iar cel mai important lucru, este sa aveti ceva timp ca sa va implicati si sa cunoasteti foarte bine Legea 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari si HG 1588/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007.
Iar in finalul raspunsurilor am mai scris:
Multa bafta!!
Este asa greu de citit?
Daca nu sunteti atent ce va raspundem, nu ne injurati tot pe noi, nu incercati sa aflati raspunsul citind printre randuri, aveti rabdare si nu intrebati in bataie de joc:
stie cineva despre ce vorbesc ... sau am nimerit siteul gresit ?
Special v-am dat si Legea 230 si HG 1588 ca sa cititi mai mult decat raspunsurile primite!