1-In cazul dvs titlul subiectului supus discutiei
asociatie de proprietari fara presedinte este gresit deoarece dvs si restul locatarilor in bloc ANL,detineti calitatea de chirias
Verificati responsabil topicul initial si ve-ti constata diferenta evidenta intre cereri
In topicul initial nu ati facut nicaieri precizarea
in ce conditii este corect si legal sa preiau aceasta functie,
,astfel incat nu este intemeiata atitudinea dvs de a certa pe cei care va raspund
2-
prin intrebarile mele incerc sa captez atentia unui presedinte de asociatie care are habar despre implicatiile legale ale existentei sale in functie, ca sa imi poata sugera care sunt primii pasi in preluarea unei astfel de functii.
Este regretabil daca dupa ce vi s-a indicat norma in vigoare nu ati inteles esentialul care opereaza in cazul dvs
Dvs ca simplu
chirias ,conform dispozitii in vigoare-mai sus concret mentionate-nu puteti accede la obtinerea responsabilitatii de presedinte de asociatie de proprietari pentru ca
nu sunteti proprietar de apartament
Acesta este motivul pentru care la dvs in imobil nimeni nu preia functia,deoarece nu intruneste conditia legal prevazuta de a detine calitatea de proprietar de apartament
3-Prezentul forum are un regulament,iar utilizatorii discuta subiecte,spete,alocand voluntar timp,experienta,cunostiinte profesionalism
In aceasta situatie este total anormal si indecent ca dupa ce vi se raspunde,dvs sa va exprimati prin
stie cineva despre ce vorbesc ... sau am nimerit siteul gresit ?
@elga
Initiatorul topicului nu a facut precizarea a fi proprietar,ci
achizitionez locuinta