avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sanctiune poate primi un angajator daca nu acorda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sanctiune poate primi un angajator daca nu acorda liber in zilele de Rusalii

Si aici ma refer la ziua de luni 08 iunie 2009, pentru care directorul a zis: " e liber pentru bugetari, noi lucram!"
@albertokurtian :offtopic:Va rog , cu respect , sa va evaluati conduita, fara a utiliza cuvinte care jignesc .Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Alberto
acest sfat l-am primit la randul meu de la DIRECTORUL ITM , la noi se ia in calcul ANONIMA si multi patroni au platit amenzi pentru multe nereguli in acte.
In concluzie te rog sa nu anticipezi deja ce se va intampla, la noi functioneaza foarte bine aceasta metoda care are ca scop PROTEJAREA ANGAJATULUI.
Nu inteleg de ce le tai din start, persoanelor, speranta si dorinta de a se respecta legea?
Sfatul meu este sa nu mai fi pesimist, cu toate ca justitia noastra nu este asa cum ar trebui, datoria noastra este sa FACEM CEVA , daca toti am sta in banca noastra plangand in pumni, atunci unde se va ajunge?...
Legea nr. 233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor:
Art. 7. Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza, potrivit prezentei ordonante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 decembrie-lamurire Tania  D Tania D ni s-a spus ca pentru a a lucra in data de 1 decembrie firma neavand specific de foc continuu trebuie anuntat itm-ul ca sa ni se dea aprobare, daca este asa as ... (vezi toată discuția)
Ziua de pasti Cristi Cristi Cristi Cristi Am o nelamurire zilele de pasti cand nu se lucreaza ma refer aici la cei privati ,sunt platite? Mai pe inteles un patron turc are o firma de croitorie si ... (vezi toată discuția)
Neplata cuvenita pentru 10 zile freedy freedy Am o nelamurire cu o situatie care se repeta de vreo 3 ani si anume-angajatorul opreste activitatea firmei pe o perioada de circa 8-14 zile timp in care ... (vezi toată discuția)