avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sanctiune poate primi un angajator daca nu acorda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sanctiune poate primi un angajator daca nu acorda liber in zilele de Rusalii

Si aici ma refer la ziua de luni 08 iunie 2009, pentru care directorul a zis: " e liber pentru bugetari, noi lucram!"
Pai ea este singura angajata la firma aia.

Alberto Kurtyan
atunci este cam greu sa depui sesizare anonima#-o
Va trebui sa discutati direct cu patronul, daca nu parerea mea este ca nu merita sa va sacrificati o parte din viata la un patron care nu este in stare sa plateasca o zi in plus la salar...( avand doar un angajat nu 200)...ma intreb ce se va intampla daca veti fi bolnava, sau un membru din familie are nevoie de dumneavoastra ( 1 sau 2 zile prin spitale) ... nu va va plati?, pe pontaj veti fi prezenta dar salriul pe doua zile il va lua patronul ca va tinut locul?
astazi furi un ou, maine furi un bou...asa se va comporta cu dumneavoastra cand veti fi in necaz.
sfatul meu este sa plecati la alta firma (cand gasiti) cu demisia la zi pentru ca nu v-a respectat drepturile contractuale, nu merita sa efectuati nici macar acele 15 zile de preaviz
MULT NOROC!
nu sunt singura angajata, sunt 300 de angajati in firma....
nu mai stati pe ganduri atunci si faceti reclamatie anonima
Succes
Succes la anonima !

Daca tu crezi ca asta e solutia ...

Oricum, conform legii ... anonimele nu se iau in seama. Se claseaza.
Asa ca poti s-o scrii si sa o arunci la gunoi. Are acelasi rezultat.

Sau poate vrei si raspuns la anonima.
Poate dai un email anonim si un nume prenume fictiv.

Atunci, da ... ti se va raspunde ... la
nu mai stati pe ganduri atunci si faceti reclamatie anonima

[EDITAT]

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2009
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

1 decembrie-lamurire Tania  D Tania D ni s-a spus ca pentru a a lucra in data de 1 decembrie firma neavand specific de foc continuu trebuie anuntat itm-ul ca sa ni se dea aprobare, daca este asa as ... (vezi toată discuția)
Ziua de pasti Cristi Cristi Cristi Cristi Am o nelamurire zilele de pasti cand nu se lucreaza ma refer aici la cei privati ,sunt platite? Mai pe inteles un patron turc are o firma de croitorie si ... (vezi toată discuția)
Neplata cuvenita pentru 10 zile freedy freedy Am o nelamurire cu o situatie care se repeta de vreo 3 ani si anume-angajatorul opreste activitatea firmei pe o perioada de circa 8-14 zile timp in care ... (vezi toată discuția)