@rellam
de hotarat este foarte hotarat, iar ca potenta financiara banuiesc ca are, nu foarte multi, dar destui bani cat sa deschida un proces...
E clar! Ati dat peste un
TATA care cumuleaza doua calitati esentiale pt. o lupta de durata:
vointa si putinta!
D-voastra, daca veti fi vreodata tata, veti lasa-o pe femeia care v-a nascut un baiat sa vi-l rapeasca :-/
Ca despre asta discutam! Ii ia tatalui copilul si i-l duce la...
Si daca tatal vrea sa-l vada si sa-si petreaca un sfarsit de saptamana impreuna sa pregateasca o mie de euro.
Cam atat ar costa un drum dus-intors, o cazare pt. cateva nopti, niste iesiri, niscai cadouri...
Daca privesc lucrurile prin prisma
interesului superior al copilului nu vad vreun castig major in a-l ,,insera" in societatea germana.
Nu sunt rau si nu discut pe ce ,,treapta" se va situa copilul intr-o societate in care integrarea deplina nu este posibila nici la a treia generatie. Vezi cazul turcilor.
Orice mi-ati spune, va fi fiul unui Gastarbeiter si al unei Putzfrau. Doare, dar asta e adevarul!
Pe de alta parte vorbim de Timisoara, nu de...Buhusi
Am locuit si in Timisoara si in Germania si oricand as alege pt. copilul meu un colegiu (liceu) de elita din Timisoara. Si sunt destule, numai sa vrea sa invete!
Daca ar dori si ar urma o facultate i-ar fi usor ca la 20 si ceva de ani sa fie cooptat in colectivul unei multinationale (de care zona Timisoarei nu duce lipsa) si sa castige lejer pana-n doua mii de euro.
Si daca totusi ar vrea in Vest ar putea-o face, aceeasi multinationala l-ar trimite si ar avea un alt statut.
Astea nu-s vise, sunt realitati.
Singurii care ar avea in acest moment de castigat ar fi adultii, d-voastra si sotia, mama copilului.
Nu-i nici locul si nici momentul sa argumentez
de ce B-)
Geschlossene Datei.