avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament intern

Buna ziua.
as dori sa stiu daca traducerea in limba romana a regulamentului intern al unei companii trebuie si legalizata.
Mentionez ca documentul a fost realizat in engleza dar pentru uzul intern al angajatilor din Romania a fost tradus in romana. Este necesara legalizarea unui astfel de document?
Multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 6 Ianuarie 2015
v-am raspuns mai sus cu privire la faptul ca nu este necesara legalizarea acestuia.
multumesc mult pentru ajutor.
o seara buna.
Eu cred ca este necesara legalizarea acelui reg.intern. Le poate spune cineva ca este identic cu cel elaboarat in limba engleza sau ca traducerea este corecta?
Si legalizarea cum certifica acest lucru, tinand cont ca notarul legalizeaza semnatura traducatorului si nu certifica continutul, nici nu verifica, nici nu se uita. De ce legalizarea aduce musai un plus de valoare, tinand cont ca este doar o stampila pusa cu ochii inchisi de notar, prin care certifica ca semnatura pusa pe document este a traducatorului si atat?
Este problema notarului daca semneaza ca primarul . Un act legalizat are aceeasi valoare ca si actul original.

Este buna si traducerea acelui reg.intern de catre cineva de specialitate.

Alte discuții în legătură

Cine este responsabil de traducerea incorectã legalizatã la notariat? mirceabradea mirceabradea fiica mea, stabilita in spania, cu drept de sedere si de munca, a avut nevoie de o traducere legalizata a certificatului de casatorie, din romana in spaniola. ... (vezi toată discuția)
Legalizarea traducerilor efectuate dupã fotocopii, documente sau texte simple ContSters149 ContSters149 Buna ziua, Vreau sa supun discutiei un subiect pe care multi colegi si notari il trateaza diferit si anume legalizarea traducerilor efectuate dupa un text ... (vezi toată discuția)
Legalizare acte andrushca_gh andrushca_gh buna ziua, as dori sa aflu, va rog, daca un document trebuie tradus si legalizat neaparat in acelasi loc, sau de ex ar fi posibil sa fie tradus de un ... (vezi toată discuția)