Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am mai reusit sa platesc; dupa asta am primit vreo doua fact de la orange dupa care nu am mai primit nimic pana anu trecut pe la sfarsit,cand am primit acasa o instiintare de plata de la de Eos Ksi cum ca sunt datoare cu suma de 1650 pe factura orange.N-am raspuns in nici un fel instiintarii si anul asta m-a contactat telefonic o doamna de acolo ca am de plata aceasta suma si ce pot face; eu am zis ca deocamdata nu pot face nimic si tot a insistat ca sa platesc esalonat...am zis ca o sa ma gandesc si le-am zis ca daca o fii o sa platesc esalonat; bine-nteles ca nu le-am platit nimic nici in ziua de azi; si azi dimineata primesc din nou telefon de la aceeasi doamna care ofensata la mine imi zice ca trimite dosaru la legal sa rezolve ei. As dori daca se poate si ingaduiti sa-mi spuneti in cateva cuvinte ce ar trebui sa fac,si daca se poate ca astia sa puna sechestru pe bunurile mamei.
Va multumesc,
Buna ziua,din nou...
Am tot urmarit discutiile de pe forum legate de cei cu probleme cu EOS situatie in care sunt si eu...
Ceea ce ma mira mai nou si chiar nu stiu ce sa mai cred e ca am mai primit pe adresa mamei mele inca doua notificari cu datorie care trebuie platita,una pe numele bunicului meu(din partea tatalui) care n-a avut abonament niciodata la orange sau alt operator,dar culmea ca bunicul nici nu sta sau a stat vreodata la adresa noastra,(ca el e in alta localitate),si una pe numele mamei de dupa casatorie(tin sa mentionez ca ai mei sunt divortati de vreo 6ani,si inainte de divort mama a fost plecata vreo cativa ani) si la fel nu a avut abonament la vreun operator,deci chiar nu stiu de unde scot astia atatea datorii:-/
Buna, nu ti mai face atatea griji, eu am lucrat la ei si dupa 3 luni am plecat ptr ca ma saturasem sa amenint niste oameni degeaba, pur si simplu vedeam ca nu au de unde sa si achite datoriile din cauza imposibilitatii de plata...si faza asta cu " daca nu platiti va trimit dosarul mai departe, in instanta...bla bla " nu se intampla niciodata, erau cazuri in care datornicii aveau de plata sute de milioane chiar si peste un miliard si nu au ajuns in instanta...procesul la ei e urmatorul: fiecare om are mai multe dosare de rezolvat sa i spun asa, de sunat de fapt, si suna o suta de oameni pe zi, altii raspund altii nu, in fine cu unii datornici se fac angajamente de plata, unii respecta altii nu, iar cei care nu respecta sunt lasati in pace un timp, bineanteles dupa ce sunt amenintati si stresati cu telefoane cam o luna de zile, chiar mai mult dupa care acele dosare sunt plasate la alte persoane care fac la fel si asta tine foarte mult, ani de zile pana cand se prescrie datoria si atunci nu mai are nimeni cum sa te dea in judecata. Si au departament acolo care se numeste LEGAL dar nu fac nimic aia care lucreaza acolo, asa ca te sperii degeaba, nu o sa patesti nimic, sfatul meu e sa ti schimbi nr de tel, sau de fiecare data cand suna ei sa dai pe altcineva sa raspunda ca si cum ti ai fi vandut nr de tel, apoi ei o sa l invalideze dupa un timp. eu chiar nu mi as face griji deloc. Gata! Poti sa te gandesti la alte probleme ca asta am lamurit o, daca mai ai nelamuriri te rog sa mi spui.
Micnea, nu cumva ai plecat ca expira perioada pt. care a fost incheiat contractul de munca , iar tu nu ti-ai facut target-ul ??:P
Mai gandeste-te....
Anyway, nu este fair sa" dai din casa", oriunde ai lucra.Nu e frumos, nu e profi.Nu ti-a placut, pleci.Ai castigat experienta si gata.
Probabil te asteptai sa curga banul din comision, imediat, asa-i ??:strong:
Micnea, ai uitat sa spui de sutele(sau chiar miile) de dosarele aflate pe rol la executorii judecatoresti , prin care EOS solicita executarea silita a debitoriile marilor banci.A, ca in multe debitorii sunt insolvabili, asta e altceva.
Lucrez cu executorii judecatoresti si aproape toti au dosare EOS in lucru.
:))) doamne, cum poti sa fii, hai sa ti spun un lucru, mi am atins tragetul, chiar l am si depasit, hahahah nu stiu cum iti vin in cap astfel de idei, dar ptr salariul de acolo si atmosfera n as fi stat niciodata, tu lucrezi cumva acolo? esti muritor de foame? scuza ma dar stii f bine ce se intampla acolo si ca nu au nici un drept sa faca asta, imi pare rau ptr tine daca nu ai alte oportunitati si am plecat dupa ce am semnat contractul de prelungire, asta ca si pont ptr tine:)))))) avea dreptate cineva de aici care spunea ca acesti consultanti de la eos sunt doar niste pers cu casti pe cap si citesc amenintari de pe foi, trist dar adevarat. N am intrat aici ca sa ma cert cu cineva, ci doar ca sa linistesc pers care se tot plangea de amenintarile consultantilor de la eos. Inca o data, stai linistita, nu au ce sa ti faca:)