Buna ziua D-na Avocat.Va multumesc pentru raspuns.Mama nu a semnat nici un contract,eu fiind prezent ori de cate ori a fost la cabinetul D-lui avocat.Chiar eu am insistat sa ne spuna sumele necesare intregului proces,dar fara izbanda.Ne spunea "lasati ca o sa vedem" si cu asta ne inchidea gura.In acesti 2 ani si ceva am avut cam 10 sedinte,iar la fiecare sedinta avocatul cerea intre 200 si 400 lei,spunand ca sunt pentru Tribuna(cu toate ca nu primeam nici o chitanta)l.Si eu si mama ne-am imprumutat si am dat banii ceruti de D-l avocat.Iar in Decembrie 2014 sa ne spuna ca onorariul dansului este de 5000 lei si ca trebuia sa-i avem pana in acea data.Pentru o pensionara este o suma enorma.Atunci l-am rugat daca ne lasa in rate,in final cu chiu cu vai a acceptat sa primeasca 1000 lei lunar.Dupa o saptamana m-am dus la cabinetul Avocatului si l-am rugat sa ne pasuiasca pana cand primim Hotararea Judecatoreasca.A zis
Citez:"de ce sa mai asteptam Hotararea,procesul este castigat de mama!!"
si sa-i dam banii ceruti(5000 lei).Nu zic ca Avocatura este o meserie usoara si nu merita sa fie platita,dar si D-l avocat sa inteleaga ca banii se fac greu.Daca "ne pregatea"de la inceput spunandu-ne ce sume si onorariu avem de platit,poate nu se mai ajungea la aceasta dilema.
av.sorinamanea a scris:
Intr-adevar, daca hot. jud. este definitiva si irevocabila nu se mai poate face nimic. Insa chiar daca avocatul ar vrea sa repuna pe rol dosarul in situatia in care mai exista cai de atac, orice cauza civila trebuie timbrata. Nu cred ca ii va conveni sa scoata bani din buzunarul lui ca sa plateasca taxa de timbru.
Va multumesc pentru raspuns.Da,voi astepta Hotararea sa vina de la redactare si atunci voi fi mai linistit.