avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanþã preºedinþialã încredinþare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanþã preºedinþialã încredinþare minor

As dori sa stiu daca intr-un astfel de dosar sunt ascultati copiii si daca se tine cont de parerea acestora(asta in cazul in care minorii au varsta de 10 ani impliniti-bineinteles)si in cazul in care nu sunt ascultati cum pot solicita aceasta;mentionez ca exista pe rol si un proces de divort iar autoritatea tutelara mentioneaza pozitia copiilor fata de ambii parinti.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dragoste_de_tata , utilizator 14:49, 1 Februarie 2010
buna ziua Domnule Avocat!!!totusi lucrul de care vorbiti mi s-a intamplat mie chiar daca pare ciudat...am castigat custodia copilului pe fond...iar recursul privind incredintarea minorului prin ordonanta presidentiala mi-a fost respins....ce sanse credeti ca mai am eu la un eventual recurs privind custodia copilului din dosarul de fond?sunt un tata disperat care incearca sa demonstreze si instantei ca toate actiunile fostei mele sotii sunt(referate de ancheta sociala,adeverinte medicale...etc)sunt subiective...ca este vb doar de orgoliu si razbunare...va multumesc anticipat pentru raspuns!!!O zi buna!!
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
dragoste_de_tata, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort  stoica_tatiana_2002 stoica_tatiana_2002 va rog. sotul meu a parasit domociliul meu. avem 2 copii sub 7 ani.el ar vrea sa aiba autoritate sa ii ia cand vrea.el vrea sa divorteze sa fie liber. nu ar ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordonanta prezidentiala pt. incredintare minor beldan beldan ce acte trebuie depuse la judecatorie pentru obtinerea unei ordonante prezidentiale-incredintare minor si cum se redacteaza? (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala cris_deo cris_deo Buna seara. As vrea sa stiu daca pot introduce actiune pe cale de ordonanta presedentiala pentru a sti si eu ca parinte de situatia copiilor mei deoarece sunt ... (vezi toată discuția)