buna ziua, as dori sa stiu si eu daca in cazul unui proces civil si anume, un divort este posibil sa se dea doua sentinte definitive si irevocabile pentru pensie alimentara de intretinere minor, una mie si cealalta fostei mele sotii la care a fost stabilit si domiciliul copilului. mentionez ca eu am acesta sentinta din anul 2010 si nu a fost stabilit copilul la mine, iar fosta mea sotie are o sentinta din 2013 o data cu definitivarea divortului. niciuna din aceste sentinte nu a fost contestata, dar nici nu s-a facut plata pensiei de intretinere nici eu , nici ea, deoarece sumele nu au fost initial stabilite corect. acum cateva luni, fosta mea sotie, mi-a facut executare silita pe bunuri, deoarece suma pe care ar trebui sa o platesc minorului ar depasi suma de 10.000 de lei. intrebarea mea este, sentinta mea aupra ei in vederea platirii pensiei de intretinere mai este valabila? repet, nefiind anulata de nici o instanta sau contestata
ok multumesc frumos.deja executorul ei mi.a pus sechestru pe masina..............termenul de somatie al executorului judecatoresc este de 6 luni ?intreb asta ca executorul mi.a trimis somatie de plata pe data de 25.07.2014 si acuma pe 25.01 2015 expira somatia conform codului civil?este adevarat ca exista perimarea somatiei?