buna ziua,am o problema pe care as dori sa o rezolv intrucad n as dori ca fica mea sa auda cnd va creste.........mama prietenul meu(santem impreuna de 9 ani) spune in stanga si in dreapta ca fiica mea nu e fata fiului ei,ca e o bastarda(si altele,am ajuns cu ea si la politie) eu as vrea sa inchei aceasta poveste si as dori sa stiu cum pot face
pot sa o dau in judecata intrcat sa plateasca ea testul adn?
daca da cum trebuie sa procedez?
Pai... tie ti se pare de buna-credinta ce face ea acum? Ca insira vrezi si uscate despre femeia pe care fiul ei o iubeste? Si despre nepoata ei?
Adica, pe bune, dovezi poate vor fi sa combati fiece vorbulita, dar iti pare o viata frumoasa cea dedicata combaterii constante a noilor minuni scoase de soacra? Sa-ti dedici zilele libere gandindu-te cum sa-i demonstrezi soacrei ca NU ai mituit pe nimeni la IML ca sa iasa testul asa... Cam "probatio diabolica"... o sa-ti ia ceva timp...
Eu cred ca i-ar da apa la moara sau, mai exact, ca exista o mare posibilitate sa fie asa...
Parca aud:"Ati vazut ca facu' test adn? Da, nici ea nu era sigura ce va iesi, a cam tremurat zilele alea..."
Eu cred ca e o greseala sa incerci sa dovedesti ceva unei persoane nu tocmai bine-intentionate...
Si daca fata nu ar fi a fiului ei, dar ei trei sunt fericiti impreuna, ce-o priveste pe ea?
Eu i-as transmite sanatate si drum bun!