avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test adn?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test adn?

buna ziua,am o problema pe care as dori sa o rezolv intrucad n as dori ca fica mea sa auda cnd va creste.........mama prietenul meu(santem impreuna de 9 ani) spune in stanga si in dreapta ca fiica mea nu e fata fiului ei,ca e o bastarda(si altele,am ajuns cu ea si la politie) eu as vrea sa inchei aceasta poveste si as dori sa stiu cum pot face
pot sa o dau in judecata intrcat sa plateasca ea testul adn?
daca da cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:46, 12 Iunie 2009
Pai... tie ti se pare de buna-credinta ce face ea acum? Ca insira vrezi si uscate despre femeia pe care fiul ei o iubeste? Si despre nepoata ei?
Adica, pe bune, dovezi poate vor fi sa combati fiece vorbulita, dar iti pare o viata frumoasa cea dedicata combaterii constante a noilor minuni scoase de soacra? Sa-ti dedici zilele libere gandindu-te cum sa-i demonstrezi soacrei ca NU ai mituit pe nimeni la IML ca sa iasa testul asa... Cam "probatio diabolica"... o sa-ti ia ceva timp...

Eu cred ca i-ar da apa la moara sau, mai exact, ca exista o mare posibilitate sa fie asa...
Parca aud:"Ati vazut ca facu' test adn? Da, nici ea nu era sigura ce va iesi, a cam tremurat zilele alea..."
Eu cred ca e o greseala sa incerci sa dovedesti ceva unei persoane nu tocmai bine-intentionate...
Si daca fata nu ar fi a fiului ei, dar ei trei sunt fericiti impreuna, ce-o priveste pe ea?
Eu i-as transmite sanatate si drum bun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii coldman coldman As dori sa aflu in ce masura pot cere efectuarea unui test ADN pentru confirmarea paternitatii , in conditiile in care fiul meu, rezultat in urma casatoriei ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul în care vrei s faci un test adn pentru recunoasterea tatalui biologic decedat? Alexandru Margarit Alexandru Margarit Povestea find, mama mea nu sa despărțit prim divorț de soțul ei si doar a plecat, el nici pana acuma nu a băgat, tatăl meu nu a băgat divorț planul sau ... (vezi toată discuția)
Paternitate fost sot vs tata natural ararin ararin Buna ziua Am un copil de 6 luni nascut la o luna dupa ce am divortat de sot, care nu e in fapt tatal copilului. La primarie au trecut in certificatul de ... (vezi toată discuția)