avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reziliere contract administrare condominiu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reziliere contract administrare condominiu

Buna ziua,
Am achizitionat recent un apartament intr-un cartier rezidential nou. Impreuna cu contractul de vanzare-cumparare, mi-a fost prezentat spre semnare si un contract de administrare, prin care dezvoltatorul imobiliar - printr-o companie separata, ofera serviciile de administrare a imobilului, pentru un pret de 0,3 eur/mp. Apartamentul pe care il detin are 89 mp., rezultand o cheltuiala fixa destul de ridicata ~27 EUR lunar, care se adauga cheltuielilor lunare curente. Fiind sub presiunea semnarii rapide a contractului de vanzare-cumparare (expira perioada de aprobare a creditului), nu am apucat sa discut/negociez in detaliu acest contract, semnand-ul in forma in care mi-a fost prezentat. Apartamentul mi-a fost predat de aproape 3 luni, insa cartierul este inca nefinalizat, inca lucrandu-se la amenajarea locurilor de parcare, spatiilor verzi, etc. De asemenea, pana acum nu am semnat contracte individuale pentru utilitati, si nici nu mi-au fost calculate costurile lunare, dupa cum este specificat in contractul de administrare. Ieri am primit o notificare din partea unei noi companii prin care sunt informat ca administrarea condominiului i-a fost cesionata de catre compania initiala, si imi anexeaza 3 facturi pro-forma aferente celor 3 luni scurse de la data semnarii contractului de vanzare-cumparare. Deoarece serviciile prevazute in contract nu mi-au fost prestate, nu doresc sa le achit. Ce anume trebuie sa fac pentru a renegocia/rezilia contractul respectiv? Cum pot contesta faptul ca administrarea a fost cesionata fara acordul meu, tinand cont ca nu se cesioneaza doar drepturile, ci si obligatiile aferente contractului, fara a avea optiunea sa imi aleg singur compania care presteaza serviciul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adimar1978 , utilizator 11:40, 11 Iunie 2009
Din pacate inca nu am ajuns, dar cu siguranta voi vorbi si cu cineva de la ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert in contract vanzare cumparare apartament si administrare imobil alexmc alexmc Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou si am o problema legata de administrare. In contractul de vanzare cumparare, vanzatorul-investitor, ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari- sa cesionam sau nu creanta? dandorian dandorian Buna ziua, Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari. Avem un singur restantier in bloc, cu datorii totale de 20.000 RON. L-am actionat in instanta ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva contract vanzare - cumparare bobo155 bobo155 Buna seara, Atat eu cat si ceilalti vecini (locatari) dintr-un ansamblu rezidential, am fost obligati la semnarea contractului de vz cumparare sa acceptam ... (vezi toată discuția)