avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conditii pentru instalare camera video scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conditii pentru instalare camera video scara blocului

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti in ce conditii se poate monta o camera video de supraveghere in scara blocului? La o asociatie de prorpietari e nevoie ca toti locatarii sa isi dea acceptul sau doar o majoritate?

Multumesc.
biu"
Buna ziua !
V-as ruga sa-mi spuneti in ce act legislativ scrie fraza "nu se instaleaza camere video pe caile comune de acces, alei, casa scarilor etc., in blocuri sau vile cu mai multe apartamente comune, decat daca exista acordul expres (scris) al tuturor locatarilor de drept care tranziteaza aceste zone".
Am nevoie pentru a face o plangere.
Multumesc !
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


cospreda
luati-o pe scurtatura ca este mai sanatos.
Cautati o firma autorizata in astfel de lucrari Acolo gasiti toate raspunsurile. Cei de la firma cunosc f. bine legile si va vor indruma.
Oricum, daca vreti sa faceti o astfel de lucrare aveti nevoie de o firma autorizata.
Ma intereseaza sa nu o fac. Ma intereseaza conditiile pentru ca eu nu am semnat si nu exista o lista cu semnaturi, iar asociatia deja strange fonduri prin includerea de rate in factura intretinerii. Voi apela o firma autorizata. Multumesc !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu va suparati, scara blocului o fi comuna, dar foto cu persoana mea sunt private, si nu stiti cine si cum se folosesc de ele, macar acasa sa fiu acasa

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere lavinia_stoica lavinia_stoica Buna ziua! De circa 10 zile au fost montate la intrarea in scara blocului (in exterior), la parter si la fiecare etaj ( linga usile lifturilor) camere de luat ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - montare sistem supraveghere video Dorinel_77 Dorinel_77 Buna ziua In Adunarea Generala sa hotarat sa se monteze un sistem de supraveghere video la intrarea in bloc si la parter.......2-3 ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere! ionut.nicolin89 ionut.nicolin89 Buna ziua, locuiesc intr-un complex nou de blocuri. Asociatia doreste instalarea camerelor de supraveghere in complex. Conform GDPR, daca nu ma insel, si ... (vezi toată discuția)