avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conditii pentru instalare camera video scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conditii pentru instalare camera video scara blocului

Buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti in ce conditii se poate monta o camera video de supraveghere in scara blocului? La o asociatie de prorpietari e nevoie ca toti locatarii sa isi dea acceptul sau doar o majoritate?

Multumesc.
ok se spune ca este cit de cit legal camerele de supraveghere pe scara blocului ,dar cind vi cu amanta in apartament si te verifica sotia cum este?
Si daca va foto cineva de la scara vecina cand treceti pe trotuar prin fata blocului cum este? Sau daca pe stalpul din fata scarii aveti o camera de luat vederi montata de municipalitate si va foto si pe dvs, cum este? Asa de curiozitate intreb si eu
Incearca sa vii dumneata cu amanta acasain apartament si sotia, daca vrea, va afla acest lucru doar de la camerele de supraveghere ,,vii". Privitul pe vizor este interzis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere lavinia_stoica lavinia_stoica Buna ziua! De circa 10 zile au fost montate la intrarea in scara blocului (in exterior), la parter si la fiecare etaj ( linga usile lifturilor) camere de luat ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - montare sistem supraveghere video Dorinel_77 Dorinel_77 Buna ziua In Adunarea Generala sa hotarat sa se monteze un sistem de supraveghere video la intrarea in bloc si la parter.......2-3 ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere! ionut.nicolin89 ionut.nicolin89 Buna ziua, locuiesc intr-un complex nou de blocuri. Asociatia doreste instalarea camerelor de supraveghere in complex. Conform GDPR, daca nu ma insel, si ... (vezi toată discuția)