avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nemotivarea contestatiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nemotivarea contestatiei

Angajatorul a emis o decizie de concediere disciplinara, cu art. 61 lit. a C. Muncii. Angajata a depus contestatie in instanta impotriva deciziei de concediere, insa nu si-a motivat contestatia, specificand ca motivele le va depune la prima zi de judecata. In mod normal stiu ca societatea ar trebui cel tarziu in prima zi de judecata sa depuna intampinarea, iar in intampinare trebuie sa raspunda la toate capetele de cerere. Se poate ca in prima zi de judecata societatea sa solicite termen pentru studiu sau ceva de genul asta? Altfel pe ce baza ar putea scrie intampinarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 15 Iunie 2009
Dar solicitarea termenului pentru studierea motivelor contestatiei se poate depune printr-o cerere scrisa la registratura instantei fara ca reprezentantul legal sa se prezinte personal in instanta? Intreb acest lucru, intrucat in aceeasi zi societatea mai are inca doua procese si nu stiu care este probabilitatea de a ajunge la toate.
De putut se poate dar nu stiu cum va reactiona instanta.
In mod normal ar trebui sa va incuvinteze cererea.
ramy84 a scris:

Dar solicitarea termenului pentru studierea motivelor contestatiei se poate depune printr-o cerere scrisa la registratura instantei fara ca reprezentantul legal sa se prezinte personal in instanta? Intreb acest lucru, intrucat in aceeasi zi societatea mai are inca doua procese si nu stiu care este probabilitatea de a ajunge la toate.

Puteti depune o cerere de amanare a judecatii pentru acest motiv - luarea la cunostinta de motivele contestatiei - Aceasta cerere trebuie depusa inaintea termenului de judecata sau solicitarea se paote face chiar in ziua judecatii cand se iau la amanare dosarele din ziua respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

întoarcerea probaþiuni în conflictele de muncã bartac bartac În conflictele de muncă se poate întoarce sarcina probaţiuni, eu sunt reclamantul(salariat), am depus cererea de chemare în judecată, angajatorul a depus ... (vezi toată discuția)
Tardivitatea depunerii intampinarii adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Se face recurs in termen legal la o hotarare al Tribunalului Muncii castigat atat pe fond cat si pe cauza.instanta ... (vezi toată discuția)
Primul termen peste 6 luni? si alte intrebari... w0lfshad3 w0lfshad3 Am reusit sa obtin primul termen cand m-am dus la registratura. Este in aprilie 2010, este normal sa fie peste 6 luni? Termenele \"de urgenta\" de 15 zile se ... (vezi toată discuția)