avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Patronul solicita plata cursurilor efectuate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Patronul solicita plata cursurilor efectuate

Buna ziua

Am fost angajat la o societate privata o perioada de .... ani
Pe parcursul perioadei in care am lucrat la aceasta companie am fost trimis la cursuri de specializare cu o durata de 3 zile .Dupa inceperea cursurilor am primit un act aditional prin care se mentiona obligatia de a plati valoarea cursurilor daca plec din societate mai devreme de 5 ani .
Credeti ca este legal acest acct aditional ? Conform legi va trebuii sa platesc contravaloarea cursurilor ?
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
remy28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 13 Februarie 2015
Si incetarea c.i.m. cu art.55 lit.b C.mun. implica plata cursurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia - motiv imputabil conform contractului de munca mariusmures83 mariusmures83 Buna ziua, As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Demisie in cazul contractului aditional de formare profesionala Yonut321 Yonut321 Buna ziua, anul trecut(2011) in noiembrie m-am angajat la o firma ca lacatus mecanic eu avand diploma de operator calculator am incheiat cu firma un contract ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract??? Raluca_B Raluca_B Firma organizeaza program de training….si ma pune sa semnez un act aditional cum ca daca plec timp de 2 ani platesc contravaloarea cursului. Eu particip ... (vezi toată discuția)