Manson a scris:
Si eu si mama lor vom putea proba in aceeasi masura implicarea noastra in viata copiilor, de aceea, tot ce ne diferentiaza e parerea copiilor si ceea ce eu le pot oferi.
Nu-i chiar tot. Va mai diferentiaza ceva. Hotararea judecatoreasca prin care locuinta copiilor a fost stabilita la mama.
Ea poate fi schimbata (printr-o alta hotarare) daca s-au schimbat
imprejurarile avute in vedere la data pronuntarii celei dintai.
Dar ce s-a schimbat, mai exact? Vad ca a ramas ..."aceeasi masura" a implicarii.
In plus, spuneti ca:
Manson a scris:
fosta sotie isi face bine meseria de mama si nu as avea reprosuri sa-i fac.
Si atunci, ce s-a schimbat? Sunt bucurosi copiii sa va vada mai des?
Felicitari. Se simt din ce in ce mai bine in cei cativa metri patrati in plus din noua dvs. casa sau prin alte locuri de distractie fiindca aveti ceva mai multi banuti? Felicitari din nou!
Dar ma tem ca mai mult decat felicitari nu veti capata nici de la instanta. Oamenii acestia traiesc printre noi si stiu si ei bine ca, in situatii de egalitate, parerea copiilor sub 10 ani tinde catre parintele cu care ...se distreaza mai mult.
Daca in copilarie mi-ar fi cerut cineva sa aleg intre mama si bunica, cred ca nici n-as fi clipit, fiindca pe bunica o asociam cu
vacantaaaaa! Si cand se sfarsea scoala plecam spre bunica precum o ghiulea proaspat iesita din gura tunului.
Bucurati-va de timpul acesta si nu stricati relatiile cu mama copiilor doar de dragul unui nou proces, ca-i pacat. S-ar putea sa dati vrabia din mana ...