avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar comp. pentru nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar comp. pentru nastere copil

Buna ziua, sunt angajata cu CIM din 2005 la o soc.privata cu 4 angajati, am depus cerere pt acordare salar comp. pt nastere copil {am nascut in 9 04 2009} ,iar contabila mi-a spus ca nu exista in CIM trecut ca as avea dreptul la asa ceva , dar nici ca nu as avea .
Nu stiu daca cererea a fost inregistrata, dar mi s-a spus ca se vor informa. Am sau nu dreptul sa-l primesc ?, iar daca da si nu mi se acorda unde ma pot adresa ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 17:00, 22 Iunie 2009
Salariul bonus este mediu brut pe unitate.
Nu se percep taxe la acesta suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"acordare indemnizatie odata cu iesirea la pensie" pentru o discutie privind modalitatea de beneficia de acest drept ContSters50658 ContSters50658 Odata cu iesirea la pensie, conform cu prevederile CCM la nivel national, art. 50, ar trebui sa beneficiez de o indemnizatie egala cu cel putin 2 salarii avute ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate contract colectiv unic pe ramura rosu gheorghe rosu gheorghe Sunt lider sindical si m-ar interesa daca pot introduce in instanta o actiune prin care angajatorul sa fie obligat sa recunoasca contractul colectiv pe ramura ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de unitate mb_mihaela mb_mihaela Toate art. care prevedeau obligatia respectarii contractelor la nivel de ramura , in sensul ca nu se puteau prevede in CCM la nivelul unitatii drepturi la ... (vezi toată discuția)