sunt acuzat intrun dosar de furt calificat ce a avut loc acuma 3 saptamani... am si eu o intrebare...daca pe timpul anchetei doresc sa plec sa lucrez in austria pe o perioada de 3 luni si nu ma prezint cand ma cheama procurorul ce consecinte poate avea aceasta decizia de a pleca asupra desfasurarii lucrurilor si asupra deciziei pe care procurorul o ia ???
In conditiile in care doresc sa parasesc tara cum as putea ajuge sa discut cu procurorul de intentia mea si sa obtin acordul acestuia ca sa spun asa .... vorbesc personal sau imi trebuie avocat?
Daca procurorul nu a dispus vreo masura,puteti pleca linistit.:).Nimeni nu garanteaza asupra masurilor viitoare ce vir fi dispuse pe timpul procesului penal.Discutia cu procurorul nu stiu daca va clarifica ceva. Nu uitati ca mai este si faza judecati.
buna ziua ,
nu prea aveti ce discuta cu procurorul ,nu s/a dispus nici o masura asura dvs sunteti liber sa faceti ce doriti ,dar la momentul chemarii trebuie sa va prezentati, pentru a fi linistit ,sfatul meu ar fi sa va angajati un avocat care sa urmareasca cauza si sa va reprezinte .
poi sa fiu sincer nici nu stiu in ce stadiu e dosarul in care sunt impicat.... ca am dat declaratii imediat dupa ce s-a comis fapta, iar politistul care ne ancheta o zis ca o sa fim chemati la procuror si o sa mai dam o declaratie pe nustiu ce hartie....dar cand o sa fim chemati Dumnezeu mai stie.... as putea afla informatia asta de undeva?
Avantajul angajarii unui avocat mai consta si in aceea ca un eventual termen pentru audiere poate fi stabilit intr-un mod mai flexibil decat prin emiterea unor citatii in caz de neprezentare.
Angajarea unui avocat ajuta si la stabilirea unui termen amiabil si nu fixat in mod unilateral de organul de urmarire penala.
Solutiile pot fi mult mai variate.
O intrebare...
maryus334
Salutare.Am si eu o intrebare.Am fost audiat la procuratura in calitate de martor intr-un dosar de tentativa de omor.Acum cred ca procesul se apropie si va ... (vezi toată discuția)